Milan Napoli canlı maç izle! Şampiyonlar Ligi Taraftarium24 Selçuksports şifresiz izle

Milan Napoli canlı maç izle! Şampiyonlar Ligi Taraftarium24 Selçuksports şifresiz izle

Milan Napoli canlı maç izle! Şampiyonlar Ligi Taraftarium24 Selçuksports şifresiz izle.Milan – Napoli maçı 12 Nisan Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak. Maç, EXXEN ve TV8.5 kanallarından yayınlanacak. Milan’da sakatlıkları bulunan Pierre Kalulu ve Zlatan Ibrahimovic maçta forma giymesi beklenmiyor. Napoli’nin forveti Victor Osimhen’in durumu ise maç günü belli olacak. İki İtalyan takımı arasında ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde eşleşiyorlar. Milan son çeyrek finalden beri ilk defa bu aşamaya gelirken, Napoli ise tarihinde ilk kez bu turda mücadele ediyor. Milan son 9 İtalyan takımıyla karşılaştığı maçta sadece bir kez kaybetti.

Milan Napoli canlı maç izle: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali

Milan, İtalyan takımlarına rakip olduğu son dokuz maçın sadece birini kaybetti (4G 4B). Napoli ise bu turnuvalarda kendi ülkesini temsil eden ekipler karşısında birer galibiyet ve mağlubiyete sahip. Milan’ın Napoli’yi konuk ettiği son dokuz resmi maçın sadece birini kazanabilmesi (3B 5M) dikkat çekicidir. Bu deplasmandaki son üç ziyaretinden galip dönen Napoli, bu sezonki Serie A karşılaşmasını 2-1 kazandı.

Milan ve Napoli arasındaki çeyrek final karşılaşması, İtalyan futbolunun gücünü ve kalitesini yansıtacak. Napoli’nin etkileyici gol ortalaması, Milan’ın savunmasını test edebilir. Ancak Milan’ın geçmiş çeyrek final performansı, takımın büyük maç tecrübesinin olduğunu gösteriyor. Bu maçta iki takımın da kazanmak için en iyi performansını sergilemesi bekleniyor.

Milan’ın Geçmiş Çeyrek Final Performansı

2011/12’den bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde boy gösteren Milan, o sezon Barcelona’ya elenmişti. Ancak kırmızı-siyahlılar bu aşamayı geçmeyi başardığı son sezonda kupayı müzesine götürdü (2006/07). Ancak, Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı son dört maçta da gol yemeyen Milan, daha uzun bir seriyi en son kupayı finalde Liverpool’a kaybettiği 2004/05 sezonunda yakaladı.

Napoli’nin Etkileyici Gol Ortalaması

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde en fazla gol atan takım olan Napoli (25), turnuva tarihinin tek sezondaki en yüksek beşinci ortalamasına sahip ekip konumunda (3.1): Bayern (2019/20; 3.9), PSG (2017/18; 3.4), Real Madrid (2013/14; 3.2) ve Liverpool (2017/18; 3.2). Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde dört oyuncusu dörder gol atan Napoli (Victor Osimhen, Piotr Zielinski, Giovanni Simeone ve Giacomo Raspadori), 2002/03 finalisti Juventus’tan bu yana en fazla oyuncusu 4+ gol kaydeden İtalyan takımı oldu. Bu da Napoli’nin hücum hattının Milan savunmasını test edebileceğini gösteriyor

Exit mobile version