Milletvekili Erbaş’tan şampiyonluk uğraşı veren Belediye Kütahyaspor’a tam takviye

Milletvekili Erbaş'tan şampiyonluk uğraşı veren Belediye Kütahyaspor'a tam takviye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Kütahyasporlu futbolcuları idmanda ziyaret ederek primlerini takdim etti, akabinde baklava ikram etti.
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk yarışı olan Belediye Kütahyaspor’a ziyaret gerçekleştirdi. Ekibin Zafer Sahası’ndaki idmanında ziyaret eden Erbaş, burada bulunduğu, “Daha önceki futbolcularımıza vermiş oldukları takviye kelamımızı bugün yerine getiriyoruz. Şahsi olarak 150 bin lira prim kelamı ölmüşken. Bunun 50 bin lirasını artık veriyoruz. 100 bin lirayı da daha fazla takdim” kullandık.
Prim dayanağını sürdüreceğini söyleyen Milletvekili Ahmet Erbaş, “Eğer futbolcu arkadaşları 3. ligden 2. ligden çıkma sevincini bu kente yaşatırsa, bu memnunluğu Kütahya halkı olarak gördükleri gün ekstradan kendilerini 100 bin lira daha prim verecek. Yeniden daha önce vermiş olduğumuz Kıbrıs gezisi kelamımızı de yerine getireceğiz” diye konuştu.

“Bu yıl mahsus play-off maçları kaldırılsın”
Milletvekili Ahmet Erbaş, “Yanı amatörlük çok hoştur. Lakin Profesyonelce iş yapmak lazım. Geçen yıl arkadaşlar BAL liginden Kütahyaspor’un da bulunduğu kümede malum yönetici direkt çıktık. Play-off maçları oynanmadan ve üçüncü ligde bir küme daha kuruldu. Artık ben buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyor. Cumhurbaşkanım her gittiğimiz yerde, her gittiğimiz yerde çeşitli seçim vaatleri var. Yapacağımız ve yapacaklarımız var. Sadece Cumhurbaşkanımız değil. Başka Cumhurbaşkanı adayları da vaatlerinde bulunuyor. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyor. Şu anda play-off oynayacak 15 kadroyuz var. Biz bu grupları 2. lige alabiliriz. Birebir 3. lige olmak üzere. En fazla bir küme daha oluşur. Şu andaki Futbol Federasyon Başkanlığı’nın hayali, Merkez Hakem Heyeti ve Türk futbolu 3.ligden, 2. lige çıkan 15 kadro için başka bir kümeyi kaldırabilecek gücü vardır. Yeni çıkacak küme 2. Lige bir yük değil bence zenginlik getiriyor. Ekipler kendilerini daha çok yatırım yapıyorlar. Bu durum gelecek için de çok hoş bir dönem başlangıcı olacaktır. Seçimlere son 2 gün kaldı, Cumhurbaşkanımızdan bu türlü bir müjde bekliyoruz. Cumhurbaşkanlığım, play-off maçlarını kaldıralım, 15 ekibi TFF 3. Lig’den TFF 2. Lig’e aldıralım, bu eskidenyi sizden istiyoruz” dedi.
Belediye Kütahyaspor Kulübü Lideri Erdoğan Çolak, Milletvekili Erbaş’a bugüne kadar sahip olduğu ve bundan sonra yapacakları takviyeler için teşekkür etti.

Exit mobile version