Milli voleybolcular, başarılarına Avrupa’yı da dahil etmek istiyor

Milli voleybolcular, başarılarına Avrupa'yı da dahil etmek istiyor

Karabük’teki 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na katılan İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı, kürsüde yer alma adına günde çift antrenman yapıyor.
Olimpiyat ve dünya şampiyonası unvanına sahip İşitme Engelli Kadın Milli Voleybol Takımı, Karabük’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için çalışıyor. Günde çift antrenmanla tempoyu artırmak milli sporcular, ipi göğüsleyip, Avrupa hedefini elde etmek istiyor.
İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Başantrenörü Osman Çarkçı, “Şimdi sıra Avrupa Şampiyonası’na geldi. Karabük artık bizim memleketimiz. Kadın voleybol takımımız olimpiyattaki başarısını burada tekrar edecek.Evimizdeyiz, rakiplerimizin hepsini tanıyoruz.Aynı rakiplerle burada mücadele cümlesi” dedi.
Birinci olarak ipi göğüsleyeceklerini ifade eden Çarkçı, amacın Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak olduğunu söyledi. Sporseverleri maça davet eden Osman Çarkçı, “Çok zevkli, çok güzel karşılaşmalar olacak. Bizlere destek verenleresa çok memnun kalacağız. Beraberce başarmamız lazım. Birlik ve eve en güzel şey.
5 senedir milli takım formasını terleten Sinem Başgöynük ise her gün çift antrenman yaparak hazırladıklarını aktararak, “Karabük’ün bize uğurlu geldiğine geldiğine geldiğine ve burada da mutlu olmasından da mutluyuz. Biz dünya şampiyonu ve olimpiyat şampiyonu olan bir takımz.

Exit mobile version