Muay Thai Yıldızlar Türkiye Birinciliği, Sivas’ta başladı

Muay Thai Yıldızlar Türkiye Birinciliği, Sivas'ta başladı

Sivas’ın ev sahipliğinde düzenlenen Muay Thai Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Birinciliği, 155 sporcunun katılımı ile başladı.
Türkiye Muay Thai Federasyonu ile Gençlik Sivas ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda yapılan Muay Thai Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Birinciliği başladı. Taha Akgül Spor Salonu’nda şampiyonaya 27 ilden başlayarak, 155 sporcunun katılımını sağlıyor.
Şampiyonanın açılış seremonisi Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik ile Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanı Hasan Yılmaz’ın katılımı ile karşılaşma. Seremoni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumaya başladı. Daha sonra halk oyunları gösteri ekibi yaptı.

Aytaç Keklik: “Başarılar Tebrikler”
Açılışta konuşma yapan Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, şampiyonaya katılanlara başarı dileyerek, “Muay Thai Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Birinciliği bu sabah Taha Akgül Spor Salonunda başladı. Buraya katılan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, yarışmaların fair-play boyunca devam etmesini tebrik ediyorum” dedi.
Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanı Hasan Yılmaz da, okul sporlarının müsabakalarının önemine değinerek, “Okul Sporları 4-5 yıl önceki ölçeğimiz bir proje. ve bölümlerin okuldan Muay Thai yapmaları için önemli bir projeydi. tebrik ediyorum” diye konuştu.
Heyecan dolu müsabakalar, 9 Haziran Cuma günü sona erecek.

Exit mobile version