Napoli Juventus canlı izle! Şifresiz Taraftarium Selçuk Sports Napoli Juventus canlı linki

Napoli Juventus canlı izle! Şifresiz Taraftarium Selçuk Sports Napoli Juventus canlı linki

Napoli Juventus canlı izle! İtalya Serie A’daki 18. Haftada lider Napoli takımı en yakın takipçisi Juventus’u konuk ediyor. Eğer Juventus kazanırsa ligde kartlar yeniden karılabilir. Maçtan son dakika bilgiler, kadrolar ve istatistikler sizlerle. Şifresiz Taraftarium Selçuk Sports Napoli Juventus canlı linkiKarşılaşma S Sport kanalından ve Bilyoner platformundan naklen yayınlanıyor.

Napoli 44 puanla zirvede bulunuyor. Juventus ise 37 puanla ikinci sırada. Eğer kazanırsa puan farkını 5’e indirecek.

Napoli Juventus canlı izle

Napoli, İtalya Serie A Ligi’nin lideri olarak geri döndü. 2022 Dünya Kupası öncesinde performansıyla damga vuran antrenör Luciano Spalletti’nin ekibi, Dünya Kupası dönüşünde İnter derbisinde ilk mağlubiyetini aldı. İlk kez skor üretemeyen Napoli, ezeli rakibi karşısında 1-0 mağlup oldu. Ancak derbi yorgunluğunu ve kaybın etkilerini hızlıca atarak, geçen hafta Sampdoria deplasmanında Victor Osimhen ve Eljif Elmas’ın golleriyle 2-0’lık net bir galibiyet elde etti.

Napoli maçta penaltı kaçırdı ama daha rahat bir galibiyetin eşiğinden döndü. Lider tekrar eski günlerine geri döndü ve zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. En yakın rakibi 7 puan geride olan ekip, bu hafta en yakın rakibi Juventus’u evinde konuk edecek. 17 haftada 39 gol atan Napoli, kalesinde ise sadece 13 gol yedi. Bu hafta ev sahibinde önemli bir eksiklik yok.

Şifresiz Selçuk Sports Napoli Juventus canlı

Juventus, 2022 Dünya Kupası’ndan dönüşünde galibiyetlerine devam ediyor. Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, liderin en yakın takipçisi haline geldi ve son 8 haftada 8 galibiyeti kaydettiler. Geçtiğimiz hafta Udinese ile oynadıkları maçta Danilo’nun bitime 4 dakika kala attığı tek golle kazandılar. Son 2 haftada zorluklarla kazanmış olsalar da, JUVE 8 haftadır ligin en iyi performanslarından birini sergiliyor. Leonardo Bonucci, Pogba, Cuadrado, De Sciglio ve Dusan Vlahovic’in sakatlıkları, karşılaşma öncesinde hala devam ediyor. Lider ile arasındaki 7 puanlık farkı 4’e indirmek için bu hafta kazanmak istiyorlar.w

Maç kadroları

Napoli 11: (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Kim, Rrahmani, Mario Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen; Kvaratskhelia.

Juventus 11: (3-5-1-1): Szczesny; Danilo, Bremer, Alex Sandro; Chiesa, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Di Maria; Milik.

Exit mobile version