Napoli Milan canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret

Napoli Milan canlı maç izle. Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret. UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde Napoli, evinde Milan’ı ağırlıyor. İki İtalyan takımın ilk maçında Milan 1-0’lık bir galibiyet aldı ve avantajını korudu. Napoli, son 12 Şampiyonlar Ligi maçını kaybetmeden oynadı ve son mağlubiyetini Kasım 2017’de Manchester City tarafından aldı. Bu sezon dört ev sahası karşılaşmasını da 3 gol üzeri bir skorla kazandı.

Napoli Milan canlı maç izle

Milan, son 5 Şampiyonlar Ligi maçında gol yemeyen takımlardan biri ve Manchester City’nin 2017 yılındaki 7 maçlık serisinden bu yana turnuvadaki en uzun gol yeme serisini kaydeden takım. 2004/05 yılında final oynayan Milan, turnuva tarihinde daha uzun bir seriye sahip tek takım.

Napoli’de 4 oyuncu yok. İlk maçta kırmızı kart gören Andre Anguissa ve sarı kart cezalısı Kim-Min Jae maçta yer alamayacak. Ayrıca Gaetano ve Simeone’nin sakatlıkları nedeniyle oynamaları mümkün görünmüyor. Luciano Spalletti, Victor Osimhen’in rövanş maçında ilk 11’de olacağını açıkladı. İlk maçta Eljif Elmas yer almıştı.

Napoli Milan canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports şifresiz seyret

Milan’da tek eksik olan Zlatan Ibrahimovic’in sahada yer alması beklenmiyor.

Napoli – Milan maçı 18 Nisan Salı günü saat 22:00’da başlayacak ve EXXEN ve TV8.5 ekranlarından yayımlanacak.

Maç kadroları

Napoli: Meret, Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Rui, Ndombele, Lobotka, Zielinski, Politano, Osimhen, Kvaratskhelia.

Milan: Maignan, Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez, Krunic, Tonali, Diaz, Bennacer, Leao, Giroud.

Exit mobile version