Napoli Milan maç özeti izle! Şampiyonlar Ligi geniş özet videosu

Napoli Milan maç özeti izle! Şampiyonlar Ligi geniş özet videosu

Napoli Milan maç özeti izle! Şampiyonlar Ligi geniş özet videosu seyret. İki İtalyan takımının karşılaştığı Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Milan, Napoli’yi eleyerek yarı finale yükseldi. İlk maçta sahasında 1-0 kazanan Milan, deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalarak toplamda 2-1’lik skorla tur atladı.

Napoli Milan maç özeti izle

Maçın golleri 43. dakikada Olivier Giroud ve 90+3’te Victor Osimhen’den geldi. Penaltı atışlarında ise Milan’da Giroud ve Napoli’de Kvaratskhelia kalecileri geçemedi.

Milan, son olarak 16 yıl önce Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükselmişti. 2007’de finale kadar yükselen Milan, Liverpool’u mağlup ederek kupayı kazanmıştı.

Milan’ın yarı finaldeki rakibi ise Inter-Benfica maçının ardından belli olacak. Inter, ilk maçta deplasmanda 2-0 kazandığı maçın avantajını koruyarak ezeli rakibi Milan’la finale yükselme mücadelesi verecek.

Milan, son yarı finalini 16 yıl önce oynamıştı. 2007’de yarı finali geçen ve finalde Liverpool’u mağlup ederek kupayı kazanan Milan, bu yıl yarı finale yükselerek tarihi bir başarıya imza attı.

Rakip ve Finale Yolculuk

Milan’ın yarı finaldeki rakibi, Inter-Benfica maçının ardından belli olacak. Inter, ilk maçta Benfica’yı 2-0 mağlup etmişti. Eğer Inter, rövanş maçında da başarılı olursa Milan’ın rakibi ezeli rakibi olacak ve Şampiyonlar Ligi finaline yükselme mücadelesi verecekler.

Milan, Napoli’yi elemesiyle birlikte yarı finale yükseldi ve tarihi bir başarıya imza attı. Ezeli rakibi Inter’in finale yükselip yükselmeyeceği ise merak konusu. Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor.

Exit mobile version