Neftçi Bakü Beşiktaş canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı yayın linki

Neftçi Bakü Beşiktaş canlı maç izle şifresiz Taraftarium24 Selçuksports canlı yayın linki

Neftçi Bakü Beşiktaş canlı maç izle şifresiz izle. Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde Neftçi Bakü ile karşı karşıya geliyor.

Yeni sezonda üç farklı kulvarda mücadele edecek olan Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşacak. Bu önemli maç, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Neftçi Bakü Beşiktaş canlı maç izle

Neftçi Bakü – Beşiktaş maçı, 10 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak. Müsabaka, S Sport Plus ve Haber Global kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Canlı İzleme Seçenekleri:

Karşılaşmanın ilk 11’leri de belli oldu:

Beşiktaş’ta bu maç öncesi bazı eksikler bulunuyor. Kırmızı kart cezalısı Arthur Masuaku, sakatlıklarını atlatmasına rağmen maça çıkamayacak olan Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Ancak yeni transfer Ante Rebic, teknik direktör Şenol Güneş’in kararına bağlı olarak ilk kez siyah-beyazlı formayı giyme şansı bulabilir.

Bu karşılaşma, Beşiktaş için UEFA Konferans Ligi’nde ne kadar ileri gidebileceğine dair önemli ipuçları verecek. Aynı zamanda Neftçi Bakü’nün de ev sahibi olarak nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Exit mobile version