Newcastle United Leicester City Lig Kupası canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuk Sports Newcastle United Leicester City canlı maç

Newcastle United Leicester City Lig Kupası canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuk Sports Newcastle United Leicester City canlı maç

Newcastle United Leicester City Lig Kupası canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuk Sports Newcastle United Leicester City canlı maç seyretme linki. Brendan Rodgers ve ekibi Leicester bu geceki karşılaşmayı kazanmak için can atıyor. Magpies ve hayranlarını büyük bir gece bekliyor.

Newcastle United Leicester City canlı izle

İngiltere’de bu akşam Lig Kupası çeyrek final heyecanı var. İngiliz futbolunun iki köklü kulübü Newcastle United ve Leicester City takımları saat 23:00’da başlayacak maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarium24 Selçuk Sports Newcastle United Leicester City canlı maç izleme linki haberimizde.

Newcastle United bu sezon üç turnuvadaki performansıyla dikkat çekiyor. Şu anda Premier Lig’de ilk dörtte yer alan Eddie Howe’un çalıştırdığı takım, ligde bu sezon sadece bir kez mağlup oldu. Son maçta Newcastle United deplasmanda lider Arsenal ile 0-0 berabere kaldı. Arka arkaya 13 maç kaybetmeyen ekip, bu hafta İngiltere Lig Kupası maçında Leicester City ile karşılaşacak. Maç St. James Park’ta oynanacak maçta Newcastle United favori olarak kabul ediliyor. Bir önceki turda Bournemouth’u 1-0’lık skorla mağlup ettiler ve bu kez de benzer bir sonuç bekleniyor. Ancak takımda sakatlıkları nedeniyle Jonjo Shelvey ve Alexander Isak olmayacak.

Newcastle United Leicester City maçını nereden izleyebilirim?

Bilyoner adlı bahis sitesi aracılığıyla karşılaşmayı naklen canlı şekilde izlemeyebilirsiniz.

Bugün hangi kanal Newscatle maçını yayınlıyor?

Newcastle United Leicester City maçını bir kanal değil bir platform yayınlıyor. Bilyoner sayesinde heyecan dolu maçı canlı ve şifresiz seyredebilirsiniz.

Maçın muhtemel 11’leri

Newcastle United 111: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Joelinton.

Leicester City 11: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy.

Maçın iddaa tahmini

Premier Lig’de tam 13 maçın ardından kaybetmiyorlar. Bu sezon sadece 1 kez mağlup oldular. Lig Kupası’nda da bir önceki turda Bournemouth’u eleyen takım Eddie Howe’un takımını saf dışı bıraktılar. Leicester City ise formsuz. Premier Lig’de son haftalarda mağlubiyetler almaya başladı. Newcastle United Lig Kupası’nda turnun net favori takımı. James Park stadında Leicester City’i mağlup ederek turu geçen taraf olurlar.

Exit mobile version