Newcastle United Liverpool maçı şifresiz izle! Taraftarium24 Premier Lig Newcastle United Liverpool maçı selçuksport canlı izle

Newcastle United Liverpool maçı şifresiz izle! Taraftarium24 Premier Lig Newcastle United Liverpool maçı selçuksport canlı izle. Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Newcastle United, St. James’ Park’ta Liverpool’u konuk ediyor.

Newcastle United Liverpool maçı şifresiz izle

İngiltere Premier Lig’in 24. haftasında Newcastle United ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi tecrübeli hakem Anthony Taylor ve yardımcıları yönetiyor. Newcastle United – Liverpool karşılaşması beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

NEWCASTLE UNİTED LİVERPOOL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Newcastle United Liverpool maçı şifresiz izle! Taraftarium24 Premier Lig Newcastle United Liverpool maçı selçuksport canlı izle

Newcastle United ile Liverpool bu akşam 160. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 159 karşılaşmanın 77’sini Liverpool kazanırken, 42’sini Newcastle United kazandı. İkili arasındaki 40 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Öne çıkan detaylar

Premier Lig’de Liverpool ile oynadığı son 12 maçı kazanamayan Newcastle (4B 8M), son galibiyetini Aralık 2015’te aldı (2-0).

Newcastle’a konuk olduğu son beş lig maçını kaybetmeyen Liverpool (3G 2B), bu deplasmanda altı karşılaşmalık bir seri yaşamadı.

Premier Lig deplasmanlarındaki son üç maçını kaybeden Liverpool, daha uzun bir seriyi en son Nisan 2012’de yaşadı (4M) ve bu serinin son karşılaşmasında Newcastle’a 2-0 mağlup oldu.

Sezonun ilk yarısında Liverpool ağlarını havalandıran Alexander Isak, Alan Shearer’dan (1999/2000) bu yana Newcastle formasıyla Kırmızılara bir sezondaki iki lig karşılaşmasında da gol atan ilk isim olmak istiyor.

Premier Lig’de Newcastle’a rakip olduğu son 10 maçta altı gol atan Mohamed Salah, lig tarihinde Liverpool formasıyla en fazla gol atan isim olan Robbie Fowler’ı (128) yakalamayı hedefliyor (126).

Newcastle United Liverpool maçı iddaa oranları

Newcastle United: 2.17

Liverpool: 2.45

Beraberlik: 3.00

İngiltere’nin iki köklü takımı arasında, sezonun ilk yarısında gerçekleşen karşılaşmayı Liverpool, 2-1’lik üstünlükle kazandı. Newcastle United, rövanş maçını kazanmayı hedefliyor.

Exit mobile version