Newcastle United Manchester United maçı canlı izle! Premier Lig Taraftarium24 Selçuksport şifresiz canlı izleme linki

Newcastle United Manchester United maçı canlı izle! Premier Lig Taraftarium24 Selçuksport şifresiz canlı izleme linki

Newcastle United Manchester United maçı canlı izle! Premier Lig Taraftarium24 Selçuksport şifresiz canlı izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam Newcastle United, St. James’ Park’ta Manchester United’ı konuk ediyor.

Newcastle United Manchester United maçı canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 29. haftasında Newcastle United, Manchester United ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı tecrübeli hakem, Stuart Attwell ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Newcastle United Manchester United maçı canlı skor takibi için tıklayınız…

Öne çıkan detaylar

  1. Premier Lig’de Manchester United ile oynadığı son iki maçtan beraberlikle ayrılan Newcastle, Ocak 2012’den (1G 2B) bu yana ilk kez rakibinden üst üste üç karşılaşmada puan almayı hedefliyor.
  2. Manchester United’ın Premier Lig deplasmanlarında en fazla mağlup ettiği rakibi Newcastle (14).
  3. Premier Lig’deki son iki maçında gol atamayan Manchester United, en son Şubat 2020’de Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde üç karşılaşmalık bir kuraklık yaşadı.
  4. Premier Lig’de Newcastle’a karşı ilk 11’de başladığı son sekiz maçta yedi golde payı bulunan Marcus Rashford (4 gol & 3 asist), ligde sadece Arsenal ve Leicester karşısında daha fazla gole katkı yaptı (9).
  5. Premier Lig’deki son iki maçında da gol atan Alexander Isak, Freddie Ljungberg (5 maç; Nisan 2002) ve Zlatan Ibrahimovic’ten (3 maç) sonra üç karşılaşmalık seri yakalayan ilk İsveçli oyuncu olmayı hedefliyor.
Exit mobile version