Nisanur Erbil: “Eskrimde olimpiyat madalyasını ülkeme getireceğim”

Nisanur Erbil: “Eskrimde olimpiyat madalyasını ülkeme getireceğim”

Milli yıldız Nisanur Erbil, “Eskrimde Avrupa’ya ulaşmak, dünya ikinciliği ve sayısız madalya finalim var. Tek eksik olan olimpiyat kaldı. Olimpiyat madalyasını eskrim tarihindeki ülkeme, şehrime ulaşmam” dedi.
Kariyerinde sayısız başarıya imza atan Avrupa Şampiyonluğunu ve Dünya ikinciliği madalyalarını Eskrim kategorisinde Samsun’a kazandıran milli yıldız Nisanur Erbil, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş ile bir araya gelen Nisanur, Olimpiyat madalyası için uçtuğunu verdi.

Projede keşfedildi
Nisanur’un ‘Eskrim Projesi’ kapsamında keşfedildiği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi adına uluslararası arenada büyük bir başarıya imza attığını söyleyen Süleyman Demirtaş, “Çok değerli bir sporcumuzu belediyemizde ağırladık. , hayaller kurduk.’Eskrim Projesi’ kapsamında keşfettiğimiz Nisanur kızımız yüzümüzü güldürüyor. hayatı var, sporculuk döneminde sporun vitrini olimpiyattır. Samsun için yeni bir yıldız doğuyor, bunun adı da Nisanur Erbil olacak. Dualarımız yanında olacak. Allah yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

“Olimpiyat madalyasını eskrim tarihinde ülkeme, şehrime götürmem”
Nisanur Erbil ise “Sporun içinde doğmak, burada büyümek ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini almak benim için büyük bir gurur. Bana olan desteklerini hiç esirgemediler, hep yanında oldular. ile kapattım.Büyükler kategorisi ilk şirkette olimpiyat kotası için yarışıyorum. Bunun için çok çalışıyor. Olmaması için hiçbir neden yok.

Exit mobile version