Nottingham Forest Everton maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv şifresiz Premier Lig izlemek linki

Nottingham Forest Everton maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv şifresiz Premier Lig izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Nottingham Forest, The City Ground Stadı’nda Everton’u konuk ediyor.

Nottingham Forest Everton maçı şifresiz canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 26. Haftasında Nottingham Forest ile Everton karşı kaşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi John Brooks ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından şifresiz olarak yayınlanıyor.

NOTTİNGHAM FOREST EVERTON MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Nottingham Forest Everton maçı şifresiz canlı izle! taraftarium24 selçuksport golvartv şifresiz Premier Lig izlemek linki

Öne çıkan detaylar

Everton’ı konuk ettiği son iki resmi maçı kaybeden Nottingham Forest, daha önceki 29 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı.

Nottingham Forest’a konuk 11 olduğu Premier Lig maçının altısını gol yemeden kazanan Everton, kalesini gole kapatamadığı beş karşılaşmadan da galibiyet çıkaramadı (1B 4M).

Evinde oynadığı son sekiz Premier Lig maçını kaybetmeyen Nottingham Forest (4G 4B), daha uzun bir seriyi en son Şubat 1995-Ocak1996 arasında yaşadı (20 maç).

Bu sezon Premier Lig’de ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım olan Nottingham Forest (14), aynı zamanda yediği gollerin en büyük bölümü bu bölgeden gelen ekip konumunda (%33).

Nottingham orta shası Morgan Gibbs-White, Premier Lig’de görev yaptığı son altı iç saha maçında beş gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 3 asist).

Exit mobile version