Olimpija Ljubljana Galatasaray maç özeti izle! YouTube geniş özet videosu

Olimpija Ljubljana Galatasaray maç özeti izle! YouTube geniş özet videosu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda deplasmanda karşılaştığı Olimpija Ljubljana’yı 3-0’lık skorla mağlup ederek, rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Slovenya’da Galatasaray Rüzgarı!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Slovenya şampiyonu Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, bu önemli maçta rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Olimpija Ljubljana Galatasaray maç özeti

Galatasaray, Strovice Stadı’nda oynanan maçta rakibini Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray, 15 Ağustos’ta Rams Park’ta oynanacak rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etti.

Mauro Icardi Sahada

Geçtiğimiz sezon lige damgasını vuran Mauro Icardi, yaz transfer döneminde Galatasaray’a transfer oldu. Bu maçta 75. dakikada Cedric Bakambu’nun yerine oyuna dahil olan Icardi, oyuna girdikten sonra birkaç pozisyona girerek eski günlerinden kesitler sundu.

Dries Mertens Tarihe Geçti

Dries Mertens, Olimpija Ljubljana ağlarına gönderdiği golle Galatasaray tarihinde Avrupa kupası golü atan en yaşlı oyuncu unvanını elde etti. Mertens, bu golle Galatasaray taraftarının kalbinde ayrı bir yere sahip oldu.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version