Olympiakos Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı yayınlanacak?

Olympiakos Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı yayınlanacak?

Olympiakos Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Beko, Olympiakos ile oynayacağı son maçta, THY Avrupa Ligi play-off serisi çeyrek finalinde kazanan tarafın Final-Four’a yükseleceği önemli bir mücadeleye çıkacak. Maç, Barış ve Dostluk Salonu’nda bugün saat 21.30’da başlayacak ve S Sport’tan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Beko, bu maçı kazanarak Final-Four’a yükselme umutlarını sürdürüyor. İki takım arasındaki son dört maçta ise galibiyetler eşitlik gösteriyor.

Olympiakos Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi’nde Sırp başantrenör Zeljko Obradovic döneminde 5 kez Dörtlü Final oynama başarısı gösterdi. Organizasyonda 2015, 2016, 2017, 2018 ve 2019’da son dört takım arasında yer alan sarı-lacivertliler, 2015 ve 2019’da dördüncü, 2016 ve 2018’de ise ikinci oldular.

Fenerbahçe, 2017’de İstanbul’da düzenlenen Dörtlü Final’de İspanya temsilcisi Real Madrid’i ve Olympiakos’u yenerek Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazandı. Sarı-lacivertliler, son iki sezonda ise adını Dörtlü Final’e yazdıramadılar. 2019-2020 sezonu, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle şampiyon ilan edilmeden sonlandırıldı.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde şampiyon olan ilk Türk takımıdır ve Dörtlü Final’e beş kez arka arkaya katılım gerçekleştiren tek Türk basketbol takımıdır. Bugünkü mücadele, Fenerbahçe için Final-Four yolunda kritik bir adım olacak ve tüm basketbolseverler heyecanla takip edecekler.

Exit mobile version