Ömer Erdoğan: “4-0 gibi bir skorla hedefimiz için çok zıt”

Ömer Erdoğan: "4-0 gibi bir skorla hedefimiz için çok zıt"

Corendon Alanyaspor Teknik direktörü Ömer Erdoğan, 4-0’lık Kayserispor galibiyeti sonrasında sona eriyor, “Oyun planımız 90 dakika boyunca çok iyi tuttu.
Maç sonunda resmi basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ömer Erdoğan skordan beğendiği memnuniyeti dile getiren futbolcularını tebrik etti. Erdoğan, “Bizim için hem puan olarak hem de son haftalara yükseliş çok önemli bir maçtı. Buraya gelirken de devlet rakibimizin güçlü tarafını çok iyi analiz ettik. Oyuncularımız da sağ olsun ilk dakikalardan itibaren inanılmaz disiplinli bir şekilde oyun planına sadık kaldılar. Birinci ve ikinci bölge Arası kompakt bir şekilde özellikle takım savunmasını çok iyi incelememiz toplarla da hızlı oyuncularımızdan faydalanmayı sürdürüyor.Oyun planımız 90 dakika boyunca çok iyi tuttu.Çok önemli bir deplasmanda 4-0 gibi bir skorla sorumluluğumuz için çok farklı. Sahada inanılmaz bir mücadele verdiler 90 dakika boyunca.Oyuncularım, 4-0 gördükten sonra da hiçbir şekilde disiplinden kopmadan aynı ciddiyetle oynadılar.

“Transfer yasağının benden gizlenmesi nedeniyle Berna Başkan’a güven sorunum oldu”
Sezon başında birlikte olduğu Kayserispor ile ev sahibi ile takımla neden anlaşma sağlanamadığının sorulması üzerine Erdoğan, “Sezon başında Berna Başkan bu kulübesi bizi teknik direktör olarak uygun gördü. Bizim görüşmelerimizdeki bazı sözler sonra tutulmadı. Lanse edildi ama kesinlikle öyle değil.Daha resmi imza atmadan önce basına ‘anlaşıldı’ mesajı sergiliyor çok doğru bulmuyorum.Çünkü ondan sonraki süreçte Kayserispor camiası ve ben zor durumda kaldı. Rağmen dışarıdan gizlenmesi nedeniyle özellikle başkana güven problemim oldu. Başarıya imza attılar.Bundan sonra hem Çağdaş hocaya hem de Kayserispor’a başarıdan dolayı mutlu oldum” şeklinde cevap verdi.

Exit mobile version