Panathinaikos Anadolu Efes şifresiz canlı izle Justin

Panathinaikos Anadolu Efes şifresiz canlı izle Justin izle. Euroleague Panathinaikos ve Anadolu Efes arasındaki 26. haftalık maçta devam ediyor. Temsilcimiz Anadolu Efes, Yunan takımı Panathinaikos ile ev çimlerinde çatışıyor. Haberlerimizden Panathinaikos-Anadolu EFES maçının canlı skorunu takip edebilirsiniz.

Panathinaikos Anadolu Efes şifresiz canlı izle

Anadolu Efes, Panathinaikos ile THY EuroLeague’in 26. haftasında karşı karşıya geldi. Ev sahibi Panathinaikos, son 4 maçını da kaybetti ve ligde 16. sırada yer alıyor. Anadolu Efes ise son maçında Fransız ekibi ASVEL’i yendi ve sezonun ilk yarısında İstanbul’da Panathinaikos’u mağlup etmişti. Maçın canlı skoru haberden takip edilebilir.

Türk Havayolları Euroleague’in 26. haftasında Anadolu Efes, Yunan takımı Panathinaikos ile kendi çimlerinde çatışıyor. Haberlerimizden Panathinaikos-Anadolu EFES maçının canlı skorunu takip edebilirsiniz.

Panathinaikos-Anadolu Efes maçı ne zaman ve nerede canlı yayınlanacak?

Panathinaikos-Anadolu Efes maçı 2 Mart Perşembe günü saat 22: 00’de başladı. Oaka Arena’da oynanan maç, S Sport’ta canlı yayınlanıyor.

Yunan temsilcisi Panathinaikos, 18 takım ligde 16. sırada yer alıyor.
Ev sahibi takım ligdeki son 4 maçında yenilgiye uğradı. Bu maçlarda, Yeşil ve Beyaz Takım Yolda Real Madrid 83-68’e, Baskonia’ya rakipler mahkemesinde 95-90’a, Valencia 92-91’e, son maçlarını evde 78-76 kaybetti. Armani Milan.

Panathinaikos Anadolu Efes şifresiz canlı izle Justin

Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından, Anadolu Efes’in Real Madrid’e karşı ev maçı ertelendi ve daha sonra Docut maçında Fransız takımı Asvel 90-89’a karşı kazandılar. Anadolu Efes, sezonun ilk yarısında Panathinaikos 88-69’a karşı İstanbul’da oynanan maçı kazanmıştı.

İddaa tahmini maç analizi

Bu sezon hayal kırıklığı yaratan Yunan ekibi Panathinaikos, koç Radonjic’in görevine son vererek yerine koç Serelis’i getirdi ancak kötü gidişata dur diyemedi ve son 4 maçını kaybetti. Play-off potasından 4 adım uzakta olan ekip, sezonun kalan bölümünde alt sıralardan kurtulmaya çalışacak. Son 3 maçlarında üretimde sorun yaşamamış olsalar da oyuncuların durumları maç saatinde belli olacak.

Son 2 sezonun şampiyonu Anadolu Efes ise şuana kadar hayal kırıklığı yaratan bir ekip. Ancak son 3 maçlarında toparlanma sinyalleri vererek play-off yarışından kopmadılar. Dizinde sakatlığı bulunan Micic dışında eksikleri olmayan ekip, deplasman maçlarında savunmada zorlanıyor ve atarak kazanmaya çalışıyor. İki takım arasında net bir siklet farkı olduğu düşünülse de Anadolu Efes’in istikrarlı bir performans sergilememesi güven vermiyor.

Her iki takımın da etkili hücum silahları var ve yüksek skorlu bir maç izletebilirler. Panathinaikos’un yumuşak savunması karşısında Anadolu Efes’in silahlarıyla üretimde sorun yaşamayacağı düşünülüyor.

Exit mobile version