Pendikspor Bodrumspor maç özeti izle 2-1 Süper Lig’e kim çıktı?

Pendikspor Bodrumspor maç özeti izle 2-1 Süper Lig'e kim çıktı?

Pendikspor Bodrumspor maç özeti izle 2-1 Süper Lig’e kim çıktı? Pendikspor, Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bodrumspor’u 2-1 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen son takım oldu. İstanbul ekibi tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdi. Maçta Pendikspor’un gollerini Adrien Regattin ve Thuram kaydetti.

Pendikspor Bodrumspor maç özeti izle

Spor Toto 1. Lig play-off finali büyük bir heyecana sahne oldu. Pendikspor ile Bodrumspor arasında oynanan maç, Süper Lig’e yükselecek son takımı belirlemek için kritik bir öneme sahipti. Mücadele, seyircilerine nefes kesen anlar yaşattı.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Pendikspor, penaltı kazandı. Adrien Regattin’in golüyle takımı 1-0 öne geçti. Sadece 2 dakika sonra Thuram’ın golüyle Pendikspor farkı 2’ye çıkardı. Ancak Bodrumspor, 38. dakikada Hasan Hatipoğlu’nun golüyle umutlandı ve ilk yarıyı Pendikspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda Bodrumspor, 61. dakikada Süleyman Özdamar’ın sert hareketi sonucu 10 kişi kaldı ve oyundan atıldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Pendikspor, 2-1’lik galibiyetle maçı tamamladı ve tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükseldi. Bu sonuçla Pendikspor, Süper Lig’e yükselen son takım olarak adını yazdırdı.

Exit mobile version