Pendik’te Süper Lig coşkusu

Pendik'te Süper Lig coşkusu

Spor Toto 1. Lig Play Off Final müsabakasında Pendikspor’un Bodrumspor’u 2-1 yenerek Süper Lig’e yükselmesi ile Pendiksporlular Süper Lig coşkusunu doyasıya yaşadı.

Spor Toto 1.Lig Play Off Final müsabakasında Pendikspor Bodrumspor’u 2-1 yenerek Süper Lig’e yükseldi. Süper Lig’i coşkuyla karşılama Pendik taraftarları karşı tarafa attı. Arabaları ile korna çalıp tur atarak sevinç gösterilerinde bulundular.

Süper Lig coşkusunu yaşayan Pendikli taraftarlardan Erol Kaya “Penimize hayırlı uğurlu olsun. Bize bu mutluluğu yaşattığı için, bütün Pendik halkı, mahallelerimiz, hepimize mutluluklar dileriz. İnşallah Süper Lig’de onların en krallığını yaşayacaksınız. Hepsini yürekten kucaklıyorum. En büyük Pendik diyorum.” Bir araya getirerek taraftarın yanındaki Ferdi Korkmaz “Yıllar sonra Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bundan sonra devamının gönderilmesini istiyoruz. Pendikspor’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ailesiyle coşkuya katılan Pendiksporlu Salih Yörütken “Pendikporumuz için seneler uğraşıyorduk çıkamadı. Bu sene çok şükür Süper Lig’deyiz. En büyük Pendikspor.” kullanım kullandı.

Exit mobile version