Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon ne zaman başlıyor? Pera Palas 2. Sezon oyuncu kadrosu

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon ne zaman başlıyor? Pera Palas 2. Sezon oyuncu kadrosu. Netflix’in en sevilen dizileri arasında olan Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2. Sezon çekimleri başladı. Peki dizi ne zaman yayınlanacak. Konuyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon ne zaman başlıyor?

Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2’nci sezon çekimleri başladı. İlk sezonu 3 Mart 2022’de yayınlanan dizide yönetmenliği Emre Şahin, görüntü yönetmenliğini Clint Lealos üstleniyor. Dizinin yapımını ise Karga Seven Pictures üstleniyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. Sezon ne zaman başlıyor? Pera Palas 2. Sezon oyuncu kadrosu

Pera Palas’ta Gece Yarısı genç bir gazeteci olan Esra’nın İstanbul’daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu alıyor.

Pera Palas 2. Sezon oyuncu kadrosu

İlk ismi duyulan yeni oyuncu Güven Murat Akpınar “Muntaz”a hayat veriyor. 2.sezon dizide yer alacak oyunculardan biri de Tülin Özen. Ödüllü oyuncu dizide “Lili” rolünü canlandırıyor. Emre Şahin ‘in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna Nezaket Erden ve Haydar Şahin’de katıldı. Haydar Şahin dizide “Selahattin Giz”e hayat verecek.

“Pera Palas’ta Gece Yarısı”nın bir diğer oyuncusu Tuğba Çom… Daha önce “Jet Sosyete”, “Koyu Kırmızı” gibi projelerde rol alan Çom, dizide “Halime” rolüne hayat verecek.

Exit mobile version