Pınar Karşıyaka, avantajı kaptı

Pınar Karşıyaka, avantajı kaptı

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk maçında Frutti Extra Bursaspor’u uzatmalarda 91-83 yenerek seride 1-0 öne geçti.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk maçında Pınar Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda mücadele ettiği Bursaspor’u uzatmalarda 91-83 yenerek seride 1-0 öne geçti. Müsabaka sonrasında çok çetin, çok yoğun ve sert bir karşılaşma olduğunu dile getiren Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, “Rakibimizin iyi bir teknik ekibi olduğunu, aynı zamanda karakterli oyunculardan oluştuğunu yaşadım. Geçen kimse geri adım atmadı. Biz aslında büyük bir bölüme önderlik ettik. Çok da iyi oynadık.Maçtan önce denemiştim aslında oyun planla ilgili yürütmemi, kesinyen yerine getirdik ama maalesef hücumda özellikle şut sokma konusunda becerikli değildik.Eğer bu atışları sayya çevirseydik zaten ilk yarıyı yaptığımız o iyi, sert savunmanın kalkanını alacaktık.Çok enerjiktik. Takımıma çok çetin bir Maç sonuçlarını ve rakibimizin oyununu bırakmayacağını yaşadığım ama sonuçlarını sadece bir maç kazandık, bizim bir maça daha hakim var” ifadelerini kullandı.
Eşleşmenin ikinci maçı 30 Mayıs Salı günü Bursa’da oynanacak. Pınar Karşıyaka’nın galip gelmesinde durumunda Bursaspor play-off’a veda edecekken, Bursaspor’un galibiyeti ise seri İzmir’de oynanacak üçüncü maç uzayacak.

Exit mobile version