Real Betis Real Madrid canlı maç izle Jest yayın Taraftarium24 şifresiz canlı maç izle Selçuksports

Real Betis Real Madrid canlı maç izle. Taraftarium24 ya da Selçuksports platformlarından karşılaşma canlı ve şifresiz şekilde izlenebilir. Jest Yayın Real Betis Real Madrid maçını naklen canlı izle. Saat 23:00’da başlayan mücadele S Sport kanalından naklen yayınlanıyor. La Liga takımlarından Real Betis, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Manuel Pellegrini’nin yönetimindeki takım, geçtiğimiz hafta Elche deplasmanında harika bir galibiyet aldı ve La Liga’da üst üste 3. kez galibiyet sevinci yaşadı.

Real Betis Real Madrid canlı maç izle

Avrupa umutlarını da sürdüren Real Betis, 40 puanla 5. sırada bulunuyor. Bu hafta Benito Villamarin’de Real Madrid’i ağırlayacaklar.

Diğer yandan, Real Madrid, geçtiğimiz hafta Atletico Madrid karşısında 1 puanı zor kurtardı ve moraller bozuk. Hafta içi Kral Kupası’nda Barcelona karşısında mağlup oldu ve final umutları zora sokuldu.

Bu hafta Real Betis deplasmanında kazanmak için çıkışa geçmek isteyen Real Madrid’de Luka Modric cezalı.

Maç kadroları

Real Betis: 1 Bravo, 23 Sabaly, 16 Pezzella, 19 Luiz Felipe, 33 Miranda, 5 G. Rodriguez, 14 William, 24 Aitor Ruibal, 28 Rodri, 21 Ayoze, 9 B Iglesias.

Real Madrid: 1 Courtois, ​3 E. Militão, 8 Kroos, 9 Benzema, 12 Camavinga, 15 Valverde, 17 Lucas V., 18 Tchouameni, 20 Vini Jr., 21 Rodrygo, 22 Rüdiger.

İddaa tahmini analiz

Real Betis, La Liga’da son dönemlerde üst üste başarılar elde ediyor. Geçtiğimiz hafta Elche takımının evinde konuk olan Real Betis, muhteşem bir performans sergilemiş ve rakibini 3-2 mağlup etmiştir.

Real Betis Real Madrid canlı maç izle Jest yayın Taraftarium24 şifresiz canlı maç izle Selçuksports

La Liga’da son üç maçını da kazanmasıyla Manuel Pellegrini’nin ekibi, Avrupa liglerinde de büyük bir başarı bekleniyor. Aynı zamanda Real Madrid, son iki maçından da galibiyetle ayrılamamıştır. La Liga’daki Madrid derbisinde Atletico Madrid ile 1-1 eşitliğe ulaştılar ve hafta içi Kral Kupası’nda Barcelona’ya 1-0 mağlup oldular.

Ligde lider Barcelona’ya 5 puan geride olsalar bile, bu hafta 3 puan bekliyorum. Real Madrid, Real Betis’i deplasmanda mağlup etmeyi başaracak güçte.

Real Madrid’in tarihi

Real Madrid Club de Fútbol, İspanya’nın Madrid şehrinde kurulan profesyonel bir spor kulübüdür. Adındaki “Club de Fútbol” ibaresine rağmen, sadece futbol değil basketbol takımı da bulunmaktadır. FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak kabul edilen Real Madrid, tarihinde La Liga, Copa del Rey, Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası, Kıtalararası Kupa ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluklarına sahiptir. Real Madrid, Avrupa Kulüpler Birliği’nin kurucu üyelerinden ve G-14 oluşumunun da kurucu üyelerinden biridir. İsmindeki “Real” kelimesi İspanyolca’da “kraliyet” anlamına gelir ve 1920 yılında XIII. Alfonso tarafından verilmiştir. Santiago Bernabéu Stadyumu ise 1947 yılında açılmıştır. Real Madrid’in ezeli rakibi Barcelona ile oynadığı karşılaşmalar “El Clásico” olarak adlandırılır ve futbolseverler tarafından takip edilir. 650 milyon dolar gelirle dünyanın en çok gelir sağlayan kulübü ve 3.3 milyar dolar marka değeri ile en değerli futbol kulübüdür. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde 14 kez şampiyon olarak en fazla şampiyonluk unvanına sahiptir.

Real Betis tarihi

Real Betis Balompie, Sevilla’da 1907 yılında kurulan futbol kulübüdür. La Liga’da mücadele eden yeşil-beyaz renkli ekip, Benito Villamarin Stadı’nda maçlarını oynar. Tarihinde 1 İspanya Ligi şampiyonluğu ve 3 İspanya Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. 2008-09 sezonunda küme düştükten sonra ikinci lige düştükten sonra 2011-2012 sezonunda tekrar La Liga’ya yükseldi. 2021-22 sezonunda Copa del Rey finalinde Valencia’ya karşı kazanarak 17 yıllık kupa hasretini sona erdiler.

Exit mobile version