Real Madrid Celta Vigo şifresiz canlı maç izle taraftarium selçuksports

Real Madrid Celta Vigo şifresiz canlı maç izle taraftarium selçuksports

Real Madrid Celta Vigo şifresiz canlı maç izle taraftarium selçuksports bedava maç seyret. İspanya La Liga’daki heyecan dolu maçı S Sport platformu üzerinden naklen izleyebilirsiniz. Ligde Barcelona 73 puanla lider Real Madrid ise 62 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Real Madrid Celta Vigo Şifresiz Canlı Maç İzle

Real Madrid, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geldiği Chelsea’yi elemeyi başardı. Bernabeu’da kazandıkları ilk maçın ardından rövanş maçını da Stamford Bridge’de 2-0 ile geçen Real Madrid, adını yarı finale yazdırmayı başardı. La Liga’da ise geçtiğimiz hafta sonu Cadiz deplasmanında 2-0 kazanan Real Madrid, lider Barcelona ile aradaki puan farkını 11’e indirdi. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri bu hafta Celta Vigo ile kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid’in muhtemel kadrosu

Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema.

Celta Vigo Evinde Kaybetti

Celta Vigo, uzun bir aradan sonra La Liga’da mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta Balaidos’da Mallorca’yı konuk eden Carlos Carvahal’ın öğrencileri sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kazanmaları beklenen maçtan puan çıkartamayan Celta Vigo’nun 7 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bu hafta sonu ise Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk olacaklar. Celta Vigo’nun deplasmanda oynadığı son 5 maçta da kaybetmediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da Hugo Mallo kart cezalısı. Agustin Marchesin ise sakat.

Real Madrid – Celta Vigo Maçı Canlı Analiz

Real Madrid, La Liga’da Celta Vigo’ya karşı kazanma serisini sürdürmeyi hedefleyecek. Celta Vigo ise geçen haftaki beklenmedik mağlubiyetten sonra toparlanmaya çalışacak. Real Madrid, Ferland Mendy’den yoksun oynayacak ancak Karim Benzema ve Luka Modric gibi oyuncularıyla güçlü bir kadroya sahip. Öte yandan, Celta Vigo’da Hugo Mallo ve Agustin Marchesin yok. Deplasmanda yenilmezlik serilerini sürdürebileceklerini görmek ilginç olacak. Maç heyecan dolu geçecek ve futbolseverler canlı izleyebilecekler.

Real Madrid ve Celta Vigo bu hafta La Liga’da karşı karşıya gelecekler. Real Madrid iyi bir formda ve Celta Vigo geçen haftaki yenilgiden kurtulmaya çalışacak. Futbolseverler maçı canlı izleyebilir ve iki rekabetçi takım arasında iyi bir maç izleyebilirler.

Exit mobile version