Real Madrid Chelsea canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuksports şifresiz izle

Real Madrid Chelsea canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuksports şifresiz izle

Real Madrid Chelsea canlı maç izle! Taraftarium24 Selçuksports şifresiz izle. Real Madrid ile Chelsea, üçüncü sezon üst üste Şampiyonlar Ligi’nin grup sonrası aşamalarında karşı karşıya gelecekler. Geçen sezon yarı finalde yoluna devam eden Real Madrid ve finalde rakibini eleyen Chelsea, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Real Madrid Chelsea canlı maç izle

Chelsea, Real Madrid’e en az mağlup olan takımlardan biri ve İngiliz takımlarına karşı dokuz kez tur dışı bırakılan Real Madrid, son üç eşleşmede de yoluna devam etti (2021/22’de Chelsea ve Manchester City, 2022/23’te Liverpool). Chelsea, son dokuz İspanyol takımına konuk olduğu Şampiyonlar Ligi maçının sadece birini kaybetti ve son üç ziyaretinde de mağlup olmadı. Real Madrid, son yedi eleme turunu evinde oynadığı ilk maçtan geçti ama son üç eşleşmede yoluna devam edemedi.

Chelsea, son altı “son şampiyon” unvanına sahip takımlara karşı kaybetmedi ve en uzun seriye sahip takım olarak kalmak istiyor. Carlo Ancelotti son dört çeyrek final maçının üçünü kaybetti ve son iki iç saha maçından mağlup ayrıldı. Turnuvada 27 golle İngiliz oyuncular arasında ikinci sırada olan Raheem Sterling, en fazla çalım atan oyuncu. Real Madrid’in Vinicius Junior’ı (6 gol & 3 asist), turnuvada en fazla çalım atan oyuncu konumunda (32). Karim Benzema, son 10 golünü İngiliz takımlarına atarak üst üste en fazla gol atan oyuncu oldu. Bu süreçteki 10 golü grup sonrası eleme aşamalarında kaydetti.

Taraftarium24 Selçuksports şifresiz izle

Real Madrid ile Chelsea üçüncü kez üst üste Şampiyonlar Ligi’nin grup sonrası aşamalarında karşı karşıya gelecek. Geçen sezon yoluna devam eden Real Madrid ve 2020/21 sezonunda eleyerek turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Chelsea, bu kez yarı finalde karşı karşıya geliyorlar.

İki takım arasında oynanan son 7 maçta Real Madrid ile Chelsea’nin 3’er galibiyeti bulunurken, kalan tek maç berabere sonuçlandı.

Real Madrid’de sadece Ferland Mendy sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Chelsea’de ise Armando Broja ve Thiago Silva sakatlıkları nedeniyle Real Madrid karşısında sahada olamayacaklar.

Real Madrid – Chelsea maçı 12 Nisan Çarşamba günü saat 22.00’da EXXEN’den yayınlanacak.

Exit mobile version