Real Madrid Elche maçı iddaa oranları

Real Madrid Elche maçı iddaa oranları. La Liga’da kıyasıya rekabet devam ediyor. Bu gece Real Madrid, Santiago Bernabéu Stadı’nda Elche’yi konuk edecek.

İspanya La Liga’nın 21. haftasında Real Madrid ile Elche karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi tecrübeli hakem Ricardo De Burgos Bengoetxea ve yardımcıları yönetecek. Futbolseverlerin merakla beklediği Real Madrid – Elche maçı beIN SPORTS ekranlarından 23.00’da yayınlanacak.

Real Madrid Elche maçı iddaa oranları

Real Madrid: 1.05

Elche: 12.05

Beraberlik: 5.98

Real Madrid Elche maçı iddaa oranları

Öne çıkan detaylar

Elche’yi konuk ettiği son 23 La Liga maçını kaybetmeyen Real Madrid (19G 4B), en üst ligde sadece Las Palmas karşısında daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşadı (34 maç).

Real Madrid ile oynadığı son beş La Liga maçının ikisinden puan alan Elche (2B 3M), daha önceki sekiz karşılaşmanın tamamını kaybetmişti.

2023 senesinde oynadığı beş La Liga maçında 7 puan kazanan kaybeden Real Madrid (2G 1B 2M), 2000’den bu yana sadece 2007 yılının ilk beş karşılaşmasında daha düşük bir sayıda kaldı.

Real Madrid formasıyla La Liga’da çıktığı 427 maçta 228 gol atan Karim Benzema, Raul’u (228) geride bırakarak kulüp tarihinde Cristiano Ronaldo’nun (311 gol) ardından en yüksek sayıya ulaşan ikinci isim olmayı hedefliyor.

Exit mobile version