Real Madrid Espanyol maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

Real Madrid Espanyol maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki. La Liga’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bugün İspanya devi Real Madrid, Santiago Bernabéu Stadyumu’nda Espanyol’u konuk ediyor

Real Madrid Espanyol maçı canlı şifresiz izle

İspanya La Liga’nın 25. Haftasında Real Madrid ile Espanyol karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi Jorge Figueroa Vázquez ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu müsabaka S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

REAL MADRİD – ESPANYOL MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Real Madrid Espanyol maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Selçuksport Golvartv canlı şifresiz izleme linki

Öne çıkan detaylar

Real Madrid’in La Liga tarihinde en fazla mağlup ettiği (106) ve gol attığı (387) rakibi Espanyol.

Real Madrid’e konuk olduğu son sekiz La Liga maçını kaybeden Espanyol, rakibi karşısındaki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (Eylül 1968-Şubat 1978).

Dünya Kupası’nın sona erdiği Aralık 2022’den bu yana La Liga’daki en yüksek gole çevirme oranının sahibi Espanyol (yüzde 15.4).

Bu sezon Avrupa’nın beş büyük liginde ceza sahası dışından Real Madrid’den (12) daha fazla gol atan tek takım Bayern Münih (13).

Real Madrid forması giyen Karim Benzema, Espanyol ile karşılaştığı son altı La Liga maçında da gol katkısında bulundu (7 gol & 2 asist).

Exit mobile version