Real Madrid Manchester City maçı saat kaçta canlı yayınlanacak?

Real Madrid Manchester City maçı saat kaçta canlı yayınlanacak?

Real Madrid Manchester City maçı saat kaçta canlı yayınlanacak? Real Madrid ve Manchester City, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşı karşıya gelecek. Real Madrid ev sahibi olarak 9 Mayıs Salı günü TSİ 22.00’da Manchester City’i konuk edecek. Maç TV8,5 ekranından canlı olarak yayımlanacak. İki takım arasındaki son dört Şampiyonlar Ligi maçı toplam 17 golle sonuçlandı.

Real Madrid Manchester City maçı saat kaçta?

Real Madrid ve Manchester City, Avrupa kupalarında dokuzuncu kez karşı karşıya gelecekler ve şimdiye kadar üçer galibiyet aldılar. İngiliz takımı, son dört karşılaşmada üç galibiyet elde ederken, son maçlarında Santiago Bernabeu’da 3-1 mağlup olmuştu.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ndeki son üç maçında gol yemeyerek dikkat çekiyor. Ayrıca son 16 turundan bu yana kalesinde gol görmedi. Öte yandan Manchester City’nin golcüsü Erling Haaland, turnuva tarihinde 5 ve üzeri gol atan oyuncular arasında en hızlı gol atan isimlerden biri.

Real Madrid ve Manchester City arasındaki son dört Şampiyonlar Ligi maçı toplam 17 golle sonuçlandı. Manchester City bu maçlarda 31 isabetli şutun 9’unu gole çevirirken, Real Madrid ise 17 isabetten 8 gol atmayı başardı.

Maç, heyecanlı ve zorlu bir mücadele olacak gibi görünüyor. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı TV8,5 ekranından canlı olarak takip edebilecekler.

Exit mobile version