Roma Leverkusen şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports maç seyret

Roma Leverkusen şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports maç seyret

Roma Leverkusen şifresiz canlı maç izle. UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan dorukta. Taraftarium24 Selçuksports maç seyret. UEFA Avrupa Ligi’ndeki maç Exxen kanalından naklen izlenebilir. Karşılaşma 11 Mayıs Perşembe akşamı saat 22:00’da başlıyor.

Roma Leverkusen Maçı Canlı İzle

Merhaba futbolseverler! Bugün sizlere heyecan dolu bir UEFA Avrupa Ligi maçı olan Roma Leverkusen müsabakasından bahsedeceğiz. Roma ve Leverkusen takımları arasında oynanacak bu karşılaşma, futbol severlerin heyecanını doruk noktaya çıkaracak.

Roma’nın Şampiyonluk İddiası

Jose Mourinho’nun yönetimindeki Roma, UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu için gözünü hedefe dikti. Geçen sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Roma, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale kadar yükselmeyi başardı. Salzburg, Real Sociedad ve Feyenoord gibi güçlü takımları elemeyi başaran ev sahibi ekip, 6 maçta toplamda 8 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü. Salzburg karşısında zorlanan Roma, Real Sociedad ve Feyenoord maçlarında ise etkileyici bir performans sergiledi.

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadır galibiyet alamayan ev sahibi takım, son olarak iç sahada oynadığı İnter derbisini 2-0’lık skorla kaybetti. Ligde zorlu bir dönemden geçen Roma, tamamen UEFA Avrupa Ligi’ne odaklandı. İlk maçta sahasında Bayer Leverkusen’i ağırlayacak olan ekip, iç saha avantajını galibiyetle değerlendirmek istiyor. Roma’da maç öncesi Rick Karsdorp ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları devam etmektedir.

Bayer Leverkusen’de Yeni Bir Dönem

Bayer Leverkusen cephesinde ise yeni bir dönem başladı. Xabi Alonso’nun teknik direktörlüğünde çıktığı son 9 Bundesliga maçını kaybetmeyen takım, geçtiğimiz hafta Köln karşısında aldığı 2-1’lik mağlubiyetle bu seriyi sonlandırdı. Ancak teknik adam değişikliği sonrasında Bayer Leverkusen, Avrupa sahnesinde oldukça başarılı bir grafik çiziyor. Monaco maçının rövanşında alınan galibiyetin ardından Ferencvaros ve US Gilloise takımlarını mağlup ederek yoluna devam etti.

Son haftalarda gösterdikleri harika performansla dikkatleri üzerine çeken Bayer Leverkusen, özellikle hücum hattında gösterdiği gelişimle seviye atladı. Son 5 Avrupa maçında 12 gol atan konuk ekip, kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Yarı finale moral dolu bir şekilde çıkan Bayer Lever

Exit mobile version