Sakaryaspor Bandırmaspor canlı maç izle! TRT Spor Sakarya Bandırma canlı maç seyret

TFF 1. Lig’de bugün Sakaryaspor Bandırmaspor’u konuk ediyor. Bugün dört maçın oynanacağı ligde Sakaryaspor da Bandırmaspor da orta sıralardan kurtulma mücadelesi verecek. Sakaryaspor Bandırmaspor canlı maç izle.

Sakaryaspor Bandırmaspor canlı maç izle! TRT Spor Sakarya Bandırma canlı maç seyret

TFF 1. Lig’de bugün Sakaryaspor Bandırmaspor’u konuk ediyor.  Sakaryaspor Bandırmaspor maçını canlı izle. Bugün dört maçın oynanacağı ligde Sakaryaspor da Bandırmaspor da orta sıralardan kurtulma mücadelesi verecek.

İki takımın taraftarları, Sakaryaspor-Bandırmaspor maçının detaylarını internette araştırıyor. Peki Sakaryaspor-Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Peki Sakaryaspor-Bandırmaspor maçını hangi kanal yayınlayacak?

Sakaryaspor'un 20 Kasım Pazar günü Bandırmaspor ile karşılaşacağı maçın biletleri saat 17.00'da satışa sunuldu.

Maç hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Normal şartalarda TFF 1. Gig'de oynana maçların resmi yayıncı kuruluşu TRT Spor. 20 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak Sakaryaspor-Bandırmaspor maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Sakaryaspor-Bandırmaspor maçını canlı izle

Bugünlerde spor izlemenin birçok yolu var. Canlı bir maça gidebilir veya TV'de izleyebilirsiniz. Peki ya herhangi bir reklam veya kesinti olmadan bir maç izlemek isterseniz? Yayın akışı burada devreye giriyor. Dışarıda pek çok farklı akış hizmeti var, ancak spor izlemek için en iyilerinden biri TRT Spor. TRT Spor ile maçları reklam arası vermeden canlı olarak izleyebilirsiniz. Sakaryaspor-Bandırmaspor maçı TRT Spor'dan canlı izleyebilirsiniz. TRT Spor, maçları kesintisiz izlemek isteyenler için harika bir seçenek. Bir ritmi kaçırma endişesi duymadan tüm aksiyonu yakalayabilirsiniz.

Eksik ve sakatlar

Bandırmaspor takımında eksik ya da sakat bulunmazken ev sahibi takımda Kasongo sakat, Kocabal dizinden sakat, Milosevic’in de hafif sakatlığı bulunuyor. Oyuncuların durumu maç saatinde belli olacak.

Maç nerede saat kaçta? Maçın hakemi kim?

Akşam saat 19:00’da başlayanmaç Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak. Maçın hakemi O. Aksu.

Maçın bilet fiyatları

Kale Arkası Alt: 40TL

Maraton Alt: 50 TL

Numaralı Alt: 100 TL

VİP/Protokol: 340 TL

Misafir Tribünü: 40 TL

Exit mobile version