Sakaryaspor Eyüpspor maç saati canlı yayın bilgileri ve kadrolar

Sakaryaspor Eyüpspor maç saati canlı yayın bilgileri ve kadrolar

Sakaryaspor ile Eyüpspor, Türkiye Play-off’ları çeyrek final karşılaşmasında 26 Mayıs 2023 Cuma günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Sakarya’daki Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 19:00’da başlayacak.

Sakaryaspor Eyüpspor maç saati canlı yayın

TFF 1. Lig’de Sakaryaspor normal sezonu 5. sırada, Eyüpspor ise 6. sırada tamamladı. Her iki takım da Play-off’larda yarı finale yükselmek ve 2023-2024 sezonunda Süper Lig’de yer almak isteyecek.

Sakaryaspor maç için iç saha avantajına sahip ve bunu en iyi şekilde değerlendirmeyi umuyor olacak. Tüm kulvarlarda oynadığı son iki maçı kazanan ev sahibi, Eyüpspor karşısında olumlu sonuç alacağından emin olacak.

Eyüpspor son haftalarda istikrarsızdı ama üzme potansiyeli var. TFF 1. Lig’de oynadığı son iki deplasman maçını da kazanan konuk ekip, iyi formunu Sakarya’da sürdürmek istiyor.

Maçın yakın olması bekleniyor ve her iki şekilde de gidebilir. Sakaryaspor hafif favori ama Eyüpspor’un alt üst etme potansiyeli var. Maçın heyecan verici olacağı kesin ve kimin zirveye çıktığını görmek ilginç olacak.

İşte maçta dikkat edilmesi gereken bazı önemli oyuncular:

  • Sakaryaspor: Kabongo Kasongo, Çağlayan Menderes, Oğuz Kocabal
  • Eyüpspor: Emrecan Uzunhan, Bekir Sarp Kaya, Ahmet Canbazoğlu

Karşılaşma Türkiye’de TRT Spor ve Bein Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sakaryaspor-Eyüpspor maçı 26 Mayıs 2023 tarihinde saat 17:00 UTC’de oynanacak bir futbol maçıdır. Maç 1. Lig, Playofflar müsabakası içinde. Sakaryaspor ve Eyüpspor bu sezon iki kez karşılaştı ve her takım birer galibiyet aldı. İki takım en son 30 Mart 2023’te Sakaryaspor’un 2-0 kazandığı tarihte karşılaşmıştı.

1. Lig’de şu anda Sakaryaspor 5. sırada, Eyüpspor ise 6. sırada. Bu maçın galibi playofflarda yarı finale yükselecek.

İşte maçla ilgili bazı önemli gerçekler:

  • Karşılaşma Sakarya’daki Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.
  • Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük olacak.
  • Sakaryaspor’un bu sezon en çok gol atan oyuncusu 15 golle Kabongo Kasongo.
  • Eyüpspor’un bu sezon en golcü oyuncusu 12 golle Emrah Başsan.

Maçın çekişmeli geçmesi ve iki takımın da kazanma şansının olması bekleniyor. Sakaryaspor son formunun üzerine çıkmanın yollarını ararken, Eyüpspor sezonun başlarında kaybettikleri mağlubiyetin intikamını almayı umuyor olacak. Maçın heyecan verici olacağı kesin ve kimin zirveye çıktığını görmek ilginç olacak.

İşte maçla ilgili bazı tahminler:

  • Tahmin 1: Sakaryaspor maçı 2-1 kazanır.
  • Tahmin 2: Maç 1-1 berabere biter.
  • Tahmin 3: Eyüpspor karşılaşmayı 2-0 kazanır.
Exit mobile version