Şampiyon Samsunspor’a yeni forma ve eser sponsoru

Şampiyon Samsunspor'a yeni forma ve eser sponsoru

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayarak, Harika Lig’e yükselen Samsunspor, yeni forma ve eser sponsoru muahedesine imza attı.
Spor Toto 1. Lig’de şampiyon olan ve Harika Lig’e çıkan Samsunspor, önümüzdeki dönem için hummel ile yeni forma ve eser sponsorluk kontratı imzaladı. 100 yıllık spor markası tabir eden hummel Türkiye Ülke Yöneticisi Eddy Massier, “Öncelikle, sponsorluk mutabakatı imzaladığımız, 1. Lig’den Harika Lig’e yükselme başarısını gösteren Türk futbolunun güzide kulüplerinden Samsunspor’u tebrik ederim. Dünyada ve Türkiye’de, geçmişten” Bugüne kadar, grup sporlarına yaptıkları yatırımlarla spora bıraktıkları takviyelerden dolayı gururluyuz.Tarihinde; Kalan süreyi ilan eden Samsunspor futbolcuları, 1. Lig’in son haftasında oynanacak müsabakada yeni formalarıyla gayret edecek.Hem Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı hem de bizim 100. yılımız olması münasebetiyle bu mutabakatın manası çok daha büyük” dedi.
Samsunspor Lideri Yüksel Yıldırım ise mutabakatla ilgili olarak, “11 yıl ortadan kalktıktan sonra Üstün Lig’e döndü gerimizde, 100 yıllık sporun içinde olan esaslı bir markayla iş birliği içinde olmaktan çok memnunuz. Temel amacımız, gayretiyle Üstün Lig’de iz bırakacak Samsunspor’u oluşturmak, akabinde ligde üst sıralara ve Avrupa kupalarına yükselmek.
CRS Spor ve Mets Spor sahibi Fazlıhan Carus da, “Dünyanın öncü spor kıyafeti markasını ve Spor Toto 1. Lig şampiyonu Samsunspor’u bir ortaya koyduğumuz için keyifli ve gururluyuz. Bu işin bir Türk sporuna güzel olmasını sağlamak” tabirlerini kullandı.

Exit mobile version