Şenol Güneş’ten transfer açıklaması!

Şenol Güneş, önemli açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların transfer politikası hakkında konuşan Şenol Güneş, ”Sosa gibi birine ihtiyacımız var” dedi.

Şenol Güneş’ten transfer açıklaması!

Şenol Güneş, Beşiktaş’ın kamp dönemi ve transfer politikası ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Güneş’in sözleri:

“İstanbul’daki kamp bir bakımı ısınma hareketleri ama Avrupa kampına yeni oyuncuların yetişmesi bizim için önemli.”
Saiss gitmek istiyor, adamın sözleşmesi var, Olur mu öyle gitmek sen gidersen biz aynı kalitede oyuncuyu nasıl buluruz, ne zaman buluruz? Takımda bu tür durumların öncelikle netleştirilmesi gerekiyor”

“SOSA GİBİ BİRİNE İHTİYACIMIZ VAR”

“Sosa bizde 10 numara gibi oynadı çok da faydalı oldu ama sonraki kariyerinde 6-8 de oynadı. Böyle bir forvet arkası oyuncuya ihtiyacımız var.”

GEDSON FERNANDES

Gedson o bölgede daha girişken olmalı, daha çok şut atmayı düşünmeli, bunu da yapacaktır zamanla çünkü çok kaliteli bir oyuncu.”

STOPER TRANSFERİ

“Saiss, Colley, Tayyib başta bu bölgede iyiyiz ama bir oyuncuya daha ihtiyacımız var. Saiss gitme-kalma ikileminden bir an önce çıkmalı… Bu şartlarda bir stoper daha aldık mı yeterli!”

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

“Şampiyon olmak istiyoruz bunu söylemeye bile gerek yok ama dahası var. Beşiktaş şampiyon olmalı ve sonraki yıl Avrupa’da bir şeyler yapmalı. Buna göre yapılanmalıyız…”

ARDA GÜLER KONUSU

“Teknik adam gençleri oynatır mı, oynatmaz mı, yok böyle bir şey. Genç adam o formanın yükünü taşıyabiliyor mu, taşıyamıyor mu, buna bakmak lazım. Arda o yükü omuzladı, parladı, gitti. Bize düşen potansiyelini gördüğümüz gençlere şans vermek. O şansı kullanmak onların yeteneklerine kalmış. Gençler de kendilerini her yönden çok iyi hazırlamalılar biz onlara ancak yardımcı olabiliriz.”

TRANSFER POLİTİKASI

“Herkes elinden geleni yapıyor bunu biliyorum. Yeni oyuncuların Avrupa kampına yetişmesi önemli. Bu bizim lige ve Avrupa’ya daha kısa sürede, daha iyi hazırlanmamızı sağlayacak.”

“TÜRKİYE İÇİN ŞAMPİYONLUK AMAÇ”

“Türkiye için şampiyonluk amaç fakat konu Avrupa olunca şampiyonluk bizi daha büyük hedeflere taşıyacak bir araç.”

Exit mobile version