Sevilla Fenerbahçe iddaa tahminleri maç tahmini 9 Mart Perşembe

Sevilla Fenerbahçe iddaa tahminleri maç tahmini 9 Mart Perşembe

Sevilla Fenerbahçe iddaa tahminleri maç tahmini 9 Mart Perşembe. Sevilla ile Fenerbahçe bu akşam Avrupa Ligi’nde karşılaşıyor. iddaa oranları ve maç analizi hakkında detaylı bilgiler sizlerle.

Sevilla – Fenerbahçe maçını 2-0 İspanyol ekibi kazandı. Maçın özetini izleyin.

Sevilla ile Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 2022-23 UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşılaşıyor. Maçın iddaa oranları şu şekilde:

Maç Sonucu 1: 1.57

Maç Sonucu X: 3.26

Maç Sonucu 2: 3.87

Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izle.

Sevilla Fenerbahçe iddaa tahmini

Avrupa kupalarında İspanyol takımlarıyla oynadığı dokuz maçın birini kazanan Fenerbahçe (8M), tek galibiyetini Şubat 2008’de Sevilla’yı konuk ettiği Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşmasında aldı. Türk takımlarını konuk ettiği beş Avrupa kupası maçında yenilgi almayan Sevilla (4G 1B), bu karşılaşmalarda attığı 15 gole karşılık kalesinde sadece dört gol gördü.

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izle

Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz maçta da 2+ gol atan Fenerbahçe, kulüp tarihinin en uzun serisini sürdürmek istiyor. Bu sezon toplam 24 Avrupa kupası golü kaydeden sarı-lacivertliler, en son Avrupa Ligi’ne yarı finalde veda ettiği 2012/13’te daha yüksek bir sayıya ulaştı (25). Sevilla, Avrupa Ligi’nin grup sonrası aşamalarında boy gösterdiği son altı sezonun dördünde turnuvayı kazandı ancak bunu başaramadığı iki sefer de son 16 turunda elendi.

Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Roma Sociedad canlı maç linki

Exit mobile version