Sevilla Fenerbahçe maç kadroları eksik ve sakatlar

Sevilla Fenerbahçe maç kadroları eksik ve sakatlar

UEFA AVrupa Ligi’nde Fenerbahçe son 16 turunda bu akşam İspanyol ekibi Sevilla ile karşılaşıyor. Maç saat 23:00’da Exxen kanalından naklen yayınlanacak.

Sevilla – Fenerbahçe maçını 2-0 İspanyol ekibi kazandı. Maçın özetini izleyin.

İspanyol futbol takımı Sevilla, birçok önemli oyuncusunu geçici olarak kaybetti. Sakatlıklar takımın başarısını olumsuz etkileyebilir. Sevilla’nın başarılı sezonu için bu oyuncuların bir an önce iyileşmesi gerekiyor.

Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izle.

Oyuncuların Durumu

Sevilla’nın 4 oyuncusu sakatlık nedeniyle bu hafta oynayamayacak. Bunlar arasında savunma oyuncuları Bade, Gueye, Marcao ve Papu Gomez bulunuyor. Ayrıca Corona ve Rekikin durumu belirsiz. Bu kadar çok oyuncunun eksikliği takımın performansını olumsuz etkileyecektir.

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izle

Teknik Direktörün Zorluğu

Teknik direktör Jorge Sampaoli, bu kadar çok eksik oyuncuyla bir 11 seçmek zorunda kalacak. Yedek oyuncuların performansını artırması gerekecek. Bunun yanında takımın diğer oyuncuları da daha fazla sorumluluk almalı. Bu zorlu maçta eksik kadrosuyla nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Sevilla için zor günler başladı. Uzun süreli sakatlıklar takımın başarısını tehdit ediyor. Teknik direktör ve oyuncular takımın başarısı için ellerinden geleni yapmalı. Taraftarlar da takımlarını desteklemeli. Sakatlıkların bir an önce iyileşmesi gerekiyor. Aksi takdirde Sevilla bu sezon istediği başarıyı yakalayamayabilir.

Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Roma Sociedad canlı maç linki

Fenerbahçe’nin zorlu maçı

Bugün Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla ile zorlu bir deplasman maçına çıkıyor. Fenerbahçe’nin önemli savunma oyuncuları sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamayacak. Bu durum takımın başarısını olumsuz etkileyebilir.

Sakatlıkların Etkisi

Fenerbahçe’nin Kas sakatlığı bulunan 3 savunma oyuncusu bu maçta forma giymeyecek. Bunlar; Dursun S., Gustavo Henrique ve Luan Peres. Ayrıca Sangare N. de sakatlık nedeniyle bu maçta oynayamayacak. Bu kadar çok savunma oyuncusunun eksikliği takımın savunmasını zayıflatacaktır.

Teknik Direktörün Zorluğu

Teknik direktör Jorge Jesus, bu kadar önemli oyuncuların eksikliğinde zorlu bir karar vermek zorunda kalacak. Savunma hattını nasıl kuracağı merak konusu. Genç oyuncuların performanslarını artırmaları gerekecek. Takımın diğer oyuncuları da daha fazla sorumluluk almalı.

Fenerbahçe için zor bir maç olacak. Sakatlıklar takımın başarısını tehdit ediyor. Teknik direktör ve oyuncular büyük fedakârlıklar yapmalı. Taraftarlar da takımı desteklemeli. Sakatlıkların bir an önce iyileşmesi gerekiyor. Aksi takdirde Fenerbahçe bu sezon istediği başarıyı yakalayamayabilir.

Exit mobile version