Sevilla Manchester United şifresiz canlı maç izle

Sevilla Manchester United şifresiz canlı maç izle

Sevilla Manchester United şifresiz canlı maç izle. Saat 22:00’da başlayan UEFA Avrupa Ligi karşılaşması Exxen kanalından naklen yayınlanıyor.

Sevilla Manchester United şifresiz canlı maç izle

Sevilla, rakibi ile ilk maçta Old Trafford’da 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriye düştükleri maçta Jesus Navas ve Youssef En Nesyri’nin golleriyle skora ortak oldular ve tur umutlarını Ramon Sanchez Pizjuan’a bıraktılar. La Liga’da Valencia’yı 2-0 yendikleri son maçtan sonra moralleri yerinde. Ancak, turu geçebilmeleri için kazanmaları gerekiyor ve Gonzalo Montiel kart cezalısı.

Manchester United da ilk maçta 2-0 öne geçtikleri maçta rakibine 2-2 berabere kaldı ve son 10 dakikada yedikleri gollerle tur şanslarını zorlaştırdılar. Hafta sonu Premier Lig’de Nottingham Forest’ı 2-0 yendikten sonra 3. sıraya yükseldiler ve Avrupa Ligi’nin favorisi olarak görülüyorlar. Rövanş maçında galibiyet bekleniyor ancak Bruno Fernandes kart cezalısı ve Donny Van De Beek, Lisandro Martinez, Marcus Rashford ve Alejandro Garnacho sakat.

Sevilla Manchester United maç kadroları

Sevilla: Bounou, Navas, Bade, Marcao, Acuna, Gudelj, Fernando, Ocampos, Rakitic, Lamela, En-Nesyri.

Man. United: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Dalot, Eriksen, Casemiro, Sabitzer, Antony, Sancho, Martial.

İddaa Oranları

Canlı maç tahmini

Sevilla ile Manchester United arasındaki ilk karşılaşmada Maguire’nin oyuna girmesiyle birlikte Sevilla oyun üstünlüğünü ele geçirdi ve 2-0 geriden gelerek 2-2 berabere kaldılar. Sevilla son maçında Valencia’yı 0-2 yendiği için moralli bir şekilde bu maça hazırlanıyor. Manchester United cephesi ise sakat oyuncuların fazlalığına rağmen Nottingham Forest karşılaşmasını 0-2 kazandı. Manchester United son dönemde birçok maçta ilk yarıda gol bulduğu için bu maçta da ilk yarıda gol atmasını bekliyorum. Ancak Maguire’nin hataya yatkın ve kötü oyunu bir dezavantaj olabilir.

Exit mobile version