Sevilla PSV şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Sevilla PSV Selçuk Sports canlı maç izle

Sevilla PSV şifresiz canlı izle! Taraftarium24 Sevilla PSV Selçuk Sports canlı maç izle

Sevilla PSV şifresiz canlı ile! Taraftarium24 Sevilla PSV Selçuk Sports canlı maç izle. Sevilla, La Liga’da son dönemde önemli bir seri yakaladı ve geçtiğimiz hafta Mallorca’yı 2-0 yendi. Jorge Sampaoli’nin ekibi, son 4 maçından 3’ünü kazandı ve bu galibiyetlerin hepsi evinde Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu’nda aldı.

Sevilla, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag gibi takımlarla yer aldığı grubu 3. sırada bitirdi ve yolculuğunu UEFA Avrupa Ligi’nde devam ettirecek.

İlk 16 play off turu ilk maçında ise PSV’yi konuk edecek. Sevilla favori olarak görülüyor ve kazanması bekleniyor ancak Papu Gomez, Alex Telles ve Marcao gibi oyuncuların sakatlandığı belirtiliyor.

Sevilla PSV şifresiz canlı izle

Diğer tarafta, PSV Hollanda Eredivisie’de şampiyonluk hedefini sürdürüyor ve geçtiğimiz hafta Groningen’i 6-0 yendi. Son 5 maçından 10 puan toplayan PSV, lider Feyenoord’un sadece 4 puan gerisinde.

UEFA Avrupa Ligi’nde ise A Grubu’nda mücadele eden PSV, lider Arsenal’ın ardından grubu 2. sırada tamamladı ve son 16 play off turuna adını yazdırdı. PSV, Sevilla karşısında zor bir maç bekliyor ve Savio gibi oyuncuların kadro dışı kalmasına rağmen en iyisini yapmaya çalışacak.

Maçın muhtemel kadroları

Sevilla: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Kike Salas, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri.

PSV: Walter Benitez, Jordan Teze, Andre Ramalho, Jarrad Branthwaite, Patrick Van Aanholt, Joey Veerman, Ibrahim Sangare, Xavi Simons, Thorgan Hazard, Johan Bakayoko, Luuk de Jong.

Exit mobile version