Şifresiz Sivasspor Fenerbahçe maçını canlı izle donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle

Şifresiz Sivasspor Fenerbahçe maçını canlı izle donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle

Haftanın merakla beklenen karşılaşması başlıyor. Sivasspor evinde Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Şifresiz Sivasspor Fenerbahçe maçını canlı izle donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Süper Lig’de 29 Nisan Cumartesi maçları devam ediyor. Haftanın en kritik karşılaşmasında mutlak 3 puana ihtiyacı olan Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor’a konuk oluyor. İki takımın taraftarları ve futbol severler karşılaşmayı izlemek için araştırmalarda bulunuyor. Şifresiz Konyaspor Trabzonspor maçını canlı izle donmadan bein sports kralbozguncu netspor maç izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu hafta Süper Lig’de sonucu en çok merak edilen maçlardan biri olan Sivasspor Fenerbahçe mücadelesi saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Şifresiz Sivasspor Fenerbahçe maçını canlı izle

Sivasspor, son 2 haftadır üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, Rıza Çalımbay’ın ekibi, Antalyaspor deplasmanında sürpriz bir galibiyet elde ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Bu hafta sonu ise Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Sivasspor’da Uğur Çiftçi ve Leke James’in sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe ise moralli değil. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor karşısında 3-3 berabere kalan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında önemli bir fırsatı kaçırdı. Lider Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Fenerbahçe, sahadan 3 puanla ayrılamadı. Bu hafta Sivasspor deplasmanında mücadele edecek olan Jorge Jesus’un ekibi, Emre Mor’un kart cezalısı olması dışında sakatlık sorunu yaşamıyor.

Her iki takım da kritik bir mücadeleye çıkacak ve puanlarını almak için ellerinden geleni yapacaklar. Sivasspor, son haftalardaki formu ile Fenerbahçe’ye zor anlar yaşatabilir. Ancak, Fenerbahçe’nin tecrübeli kadrosu ve ligdeki konumu, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Futbolseverler, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor.

Maç kadroları

Sivasspor’un muhtemel kadrosunda Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel ve Mustapha Yatabare yer alacak.

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosunda İrfan Can Eğribayat, Ezgjan Alioski, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Diego Rossi, Arda Güler, İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia yer alacak.

Exit mobile version