Sivasspor Başakşehir maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Sivasspor İstanbul Başakşehir maçı Selçuksport canlı izleme linki

Sivasspor Başakşehir maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Sivasspor İstanbul Başakşehir maçı Selçuksport canlı izleme linki

Sivasspor Başakşehir maçı canlı şifresiz izle! Taraftarium Sivasspor İstanbul Başakşehir maçı Selçuksport canlı izleme linki. Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam Sivasspor, Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda Başakşehir’i konuk ediyor.

Sivasspor Başakşehir maçı canlı şifresiz izle

Süper Toto Süper Lig’in 28. haftasında Sivasspor ile İstanbul Başakşehir kozlarını paylaşıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmayı Arda Kardeşler ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu mücadele beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

SİVASSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Öne çıkan detaylar

Sezonun ilk yarısında İstanbul Başakşehir’e konuk olduğu Süper Lig maçını 2-0 kazanan Sivasspor, bu rekabetteki tek lig dublesini Boz Baykuşlar’ın en üst ligdeki ilk sezonu olan 2007/08’de kaydetti.

Sivasspor’a konuk olduğu son dört Süper Lig maçını kaybetmeyen İstanbul Başakşehir (1G 3B), bu karşılaşmalarda skor dezavantajı yaşamadı ve üç gole kapama yaptı.

Sivasspor’un Süper Lig tarihinde 3+ kez konuk ettiği 28 takım arasında en düşük galibiyet yüzdesinde kaldığı rakibi İstanbul Başakşehir (%21; 3/14). Lig tarihinde bu deplasmanda Boz Baykuşlar’dan (7) daha fazla galibiyet almayı başaran tek ekip Beşiktaş (9).

Rıza Çalımbay’ın Sivasspor’un başındaki Süper Lig kariyerinde en fazla iç saha mağlubiyeti aldığı iki takımdan biri İstanbul Başakşehir (4; Galatasaray ile birlikte). Teknik direktörlük kariyerinde Sivasspor’dan iki yenilgi alan Emre Belözoğlu’nun ise üç kez mağlup olduğu bir takım bulunmuyor.

Süper Lig’de çıktığı son iki iç saha maçını gol yemeden kazanan Sivasspor (1-0 vs Beşiktaş & 2-0 vs Ankaragücü), bu şekilde üst üste üç galibiyet aldığı son süreci Ocak-Şubat 2009 arasında yaşadı.

Deplasmanda oynadığı son beş Süper Lig maçının üçünü kaybeden İstanbul Başakşehir (1G 1B), Emre Belözoğlu yönetiminde daha önceki 22 dış saha karşılaşmasında aynı sayıda yenilgi almıştı (10G 9B 3M).

Bu sezon Süper Lig’de rakip yarı sahada en yüksek pas yüzdesi yakalayan takım İstanbul Başakşehir (%80). Bu bölgede %69 pas isabetine sahip olan Sivasspor ise 2015/16’dan (%68) bu yana en düşük yüzdesinde kaldığı sezonu geçiriyor.

Sivasspor’un Süper Lig’de attığı son altı golün (hükmen galibiyetler hariç) dördüne doğrudan katkı sağlayan Samu Saiz (2 gol & 2 asist), ilk 11 çıktığı son üç karşılaşmada en az bir golde pay sahibi oldu. İspanyol oyuncu, lig kariyerinin en uzun serisini yakalamak istiyor.

Exit mobile version