Sivasspor Kasımpaşa şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret

Sivasspor Kasımpaşa şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret

Sivasspor Kasımpaşa şifresiz canlı maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı seyret. Küme düşme potasının 9 puan üstündeki Sivasspor, yakın rakiplerinden Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Türk Süper Lig’i, küme düşme mücadelesiyle birlikte giderek daha da kızışıyor. Futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği önemli maçlardan biri de Sivasspor ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma. Sivasspor, küme düşme potasının sadece 9 puan üzerinde bulunurken, aynı hedefe sahip yakın rakiplerinden Kasımpaşa’yı konuk edecek. İki takım da galibiyet üzerine kurdukları planlarla kritik maça hazırlanıyor. Bu yüksek bahisli maçı heyecanla bekleyen taraftarlar, Sivasspor ile Kasımpaşa arasındaki çekişmeli mücadeleyi umutla bekliyorlar. Bu yazıda, maçın tarihini, saatini, hangi kanalda yayınlanacağını ve muhtemel kadro tahminlerini içeren tüm önemli bilgileri sizlere sunacağız.

Sivasspor Kasımpaşa şifresiz canlı maç izle

Sivasspor, Süper Lig’de 34. haftaya girerken, son iki maçında galibiyet alamamış bir performans sergiliyor ve 37 puanla 11. sırada yer alıyor. Kasımpaşa ise son dört maçını kazanamamış durumda ve 34 puanla 15. sırada bulunuyor. Ev sahibi takım Sivasspor, kötü performansına son vermek için tutkulu taraftarı önünde iyi bir sonuç almayı hedefleyecek. Diğer yandan, konuk ekip Kasımpaşa, galibiyet özlemini zorlu bir deplasmanda sona erdirmek için mücadele edecek. Sivasspor’da cezalı durumda olan Yatabare, maçta forma giyemeyecekken, Kasımpaşa’da herhangi bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor-Kasımpaşa Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Sivasspor ile Kasımpaşa arasındaki kritik maç, 16 Mayıs Salı günü oynanacak ve saat 17.00’da başlayacak. Futbolseverler, bu mücadeleyi canlı izlemek için Bein Sports 1 kanalını takip edebilirler.

Exit mobile version