Sivasspor Trabzonspor canlı maç izle şifresiz taraftarium24

Sivasspor Trabzonspor canlı maç izle şifresiz taraftarium24

Sivasspor, son dört Süper Lig maçında Trabzonspor’a karşı kaybetmemiştir (1 galibiyet, 3 beraberlik), ve Trabzonspor karşısında evinde daha uzun bir beraberlik serisi yaşamamıştır (4 maç; Eylül 2005-Nisan 2009). Trabzonspor, 2020’den bu yana Süper Lig’de Sivasspor’dan daha fazla takıma kaybetmemiştir (6 maç; 3 galibiyet, 3 beraberlik). Sivasspor, son üç ev sahibi Süper Lig maçında 7 puan toplamıştır (2 galibiyet, 1 beraberlik) ve daha önceki 10 maçta aldığı puan miktarını aşmak istemektedir (8 puan; 1 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet). Trabzonspor, son altı deplasman Süper Lig maçından beşini kaybetmiştir (1 galibiyet) ve bu kayıplarda toplam 15 gol yemiştir (ortalama 3 gol).

Sivasspor Trabzonspor canlı maç izle şifresiz

Bu sezon, Trabzonspor, 13 dış saha Süper Lig maçından yedi’sini kaybetmiştir (4 galibiyet, 2 beraberlik) ve daha fazla mağlubiyet yaşamadığı son sezon 2015/16’dır (12 mağlubiyet). Sivasspor, son yedi maçında “son şampiyon” unvanına sahip takımlarla oynadı ve hiç birini kazanamamıştır (3 beraberlik, 4 mağlubiyet) ve kulüp tarihindeki en uzun galibiyet hasretini yaşamaktadır.

Son üç karşılaşmasını puanı olmayan geçen Sivasspor, en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesi ile karşı karşıyadır (4 mağlubiyet; Şubat 2012-Kasım 2013). Trabzonspor, son iki Süper Lig maçında gol atamamıştır (1 mağlubiyet, 1 beraberlik) ve daha uzun bir gol kuraklığı son olarak Şubat 2018’de yaşamıştır (3 maç; 2 mağlubiyet, 1 beraberlik). Son üç lig karşılaşmasını kazanamayan Trabzonspor, bu sezon dört karşılaşmalık bir galibiyet hasreti yaşamamıştır

Maç kadroları

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Aaron, Goutas, Ziya, Hakan, Charisis, Saiz, Gradel, Erdoğan, Yatabare.

Trabzonspor: Uğurcan, Eren, Hüseyin, Bartra, Larsen, Siopis, Doğucan, Bardhi, Markovic, Yusuf, Gomez.

Exit mobile version