Spartak Trnava Fenerbahçe EXXEN canlı izle! Konferans Ligi maçı canlı yayın Trnava Fenerbahçe maçı

Spartak Trnava Fenerbahçe EXXEN canlı izle! Konferans Ligi maçı canlı yayın Trnava Fenerbahçe maçı

Spartak Trnava Fenerbahçe EXXEN canlı izle! Konferans Ligi maçı canlı yayın Trnava Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izlemek için neler yapılabilir?

Spartak Trnava Fenerbahçe Exxen canlı izle

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu’nun 2. hafta maçında Spartak Trnava’ya konuk oluyor. Maç, Anton Malatinsky Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Mert Hakan, Kent, King, Batshuayi olarak belirtiliyor. Spartak Trnava’nın muhtemel 11’i ise Takac, Gorosito, Sulek, Kostrna, Kosa, Daniel, Bernat, Ofori, Duris, Zeljkovic, Vantruba şeklinde.

Şifresiz canlı yayın

Maç, Anton Malatinsky Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak. Canlı izlemek isteyenler için maç, EXXEN platformu üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak.

EXXEN, Fenerbahçe’nin Spartak Trnava ile oynayacağı maçı şifresiz naklen yayınlıyor mu? Futbolseverler, bu önemli maçı EXXEN üzerinden canlı ve şifresiz bir şekilde izleyebilmek istiyor.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Mert Hakan, Kent, King, Batshuayi olarak belirtiliyor.

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa’da oldukça iyi bir performans sergiliyor. Elemelerde Zimbru’yu 4-0 ve Maribor’u 3-0 ile geçerken, play-off’ta Twente’yi 1-0 yendi. Toplamda 7 müsabaka oynayan sarı-lacivertliler, rakip fileleri 24 kez havalandırdı.

Fenerbahçe’nin Avrupa Performansı

Fenerbahçe, son dönemde Avrupa kupalarında oldukça iyi bir performans sergiliyor. Geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi’nde 12 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Tek yenilgisini son 16 turunda Sevilla’ya karşı aldı. Bu sezon Konferans Ligi’nde ise 7 maçta hiç kayıp yaşamadı.

Kritik An: Rosier’in Kırmızı Kartı

Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Rosier, 61. dakikada kırmızı kart gördü. Bu olay, maçın kaderini değiştiren bir an olarak kabul ediliyor. Eksik kalan Fenerbahçe, bu andan sonra maçı kaybetti.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Açıklamaları

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında, “3 puan almak istiyoruz, gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version