Spor camiasından Anneler Günü mesajı

Spor camiasından Anneler Günü mesajı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, spor federasyonları ve spor kulüpleri, Anneler Günü kutlama mesajı yayımladı.
Spor camiasından yapılan Anneler Günü mesajı şöyle:

Gençlik ve Spor Bakanlığı
“Merhametin, şefkatin ve fedakârlığın simgesi olan tüm annelerimizin #AnnelerGünü kutlu olsun.”

Türkiye Futbol Federasyonu
“Bizlere hayat veren, sonsuz şefkati ve merhametiyle eğiten, büyüten; gücümüze güç, umudumuza umut katan, geleceğimizi aydınlatan tüm fedakâr annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımızla kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar geleceği. .”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu
“Annelerimiz; merhamet ve fedakarlığın hayatımızdaki en önemli sembol, sonsuz hoşgörü ve misafirperverliğin bu beklentilerine yöneliktir. hüznü de en gerçek görünüşe sahip olduğumuzu paylaşan annelerimize olan minnetimizi sadece bir güneşe sığdıramayız.Ancak Anneler Günü’nü onları mutlu edebilmenin güzel bir fırsat olarak kullanırız. “

Türkiye Voleybol Federasyonu
“Koşulsuz sevgileri, engin hoşgörüleri ve ölçülemez fedakarlıklarıyla her zaman yanımızda olan, bize destek veren sevgili annelerimizdir. Bu kutlamayla değer biçilemeyen tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarımız.”

Beşiktaş
“Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değerli annesi Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin #AnnelerGünü kutlu olsun.”

F.Bahçe
“Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, yerleştirmek için hayatını adamış şehit ve gazilerimizin anneleri ile deprem felaketinde kaybettiklerimiz annelerimiz başta olmak üzere; kalbimizde ve sorumluluğumuzda olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarımız. Onlar iyi ki varlar.”

galatasaray
“Hayatta olan annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyor, artık yanımızda olmayan annelerimizi ise kalbimizde taşıyor ve hasretle anıyoruz. Bu yıl ilk buruk Anneler Günü’nü kutlayacakların paylaşıyor ve sözümüzü yineliyoruz: Bu destek hiç bitmeyecek.”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan
“Anne sevgisi getirdiğimiz en kutsal duygudur. Annelerimiz, sonsuz şefkati ve özverisi ile her zaman başımızın tacıdır. Aile ve milletimizin temel direğidir. Bizi biz yapan değerlerin yaşatılmasında büyük pay sahibidir, hayatımıza da her daim ışık tutmaktadır. Sadece bir gün değil her gün yanında olsak da ayıramayacağımız annelerimize karşı saygı ve sevgimizi eksik etmeyelim, vefamızı da gösterelim.

Başakşehir
Tarifi imkansız sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın simgesi saygıdeğer annelerimizin #AnnelerGünü kutlu olsun.

Exit mobile version