Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izle

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izle

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izlemek için neler yapılabilir. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İngiliz temsilcisi Arsenal ile Portekiz ekibi Sporting Lizbon saat 20:45’te karşılaşıyor. Maç Exxen kanalından naklen yayınlanıyor.

Sevilla – Fenerbahçe maçını 2-0 İspanyol ekibi kazandı. Maçın özetini izleyin.

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle

Sporting CP, Portekiz Ligi’nde son olarak Portimonense deplasmanında 1-0 galibiyet aldı ve ligdeki son 3 müsabakalarından 9 puan topladı. 47 puanla ligde 4. sırada yer alan Sporting CP, bu hafta Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’nda Arsenal’i konuk edecek ve galibiyetle avantaj yakalamaya çalışacak. Ancak, Manuel Ugarte kart cezası ve Daniel Bragança sakatlığı nedeniyle takımının iki oyuncusu maçta oynayamayacak.

Sporting – Arsenal Maçı Nerede Oynanacak?

Yer: Lizbon, Portekiz

Stat: Estadio Jose Alvalade

Tarih: 9 Mart Perşembe

Başlama Saati: Türkiye için 20:45

Hakem: Tobias Stiller (ALMAN)

VAR: Bastian Dankert (ALMAN)

Sevilla Fenerbahçe maçını şifresiz canlı izle.

Arsenal çok formda

Arsenal, İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk adaylarından biridir ve son 4 müsabakasından 12 puan aldı. Bournemouth’u 3-2 yendikleri son maçta Reiss Nelson, 1 gol ve 1 asistle takımına 3 puan kazandırdı. 63 puanla Premier Lig liderliğinde yer alan Arsenal, Avrupa Ligi’nde Sporting CP’ye konuk olacak ve mağlup etmeyi hedefleyecek. Ancak, Mohamed Elneny ve Gabriel Jesus’un sakatlıkları bulunuyor.

Takımların son durumları

Sporting CP, Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’nda Arsenal’i konuk edecek. Ancak, takımın iki oyuncusu Manuel Ugarte ve Daniel Bragança maçta oynayamayacak. Ugarte sarı kart cezası nedeniyle yasaklandı ve Bragança ise diz sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Arsenal ise İngiltere Premier Ligi’nde şampiyonluk adaylarından biridir ve son 4 müsabakasından 12 puan topladı. Avrupa Ligi’ndeki mücadelede Mohamed Elneny ve Gabriel Jesus’un sakatlık durumları belirsiz. Ayrıca, Kieran Tierney hastalık nedeniyle, Eddie Nketiah sakat ve Liam Troosard kas sakatlığı nedeniyle forma giyemeyebilir.

Karşılaşma Alman hakem Tobias Stieler tarafından yönetilecek ve Estádio José Alvalade (Lisbon) sahnesinde gerçekleşecektir. Her iki takım da zorlu bir mücadelenin içinde olacak ve galibiyeti hedefleyecek.

Maçın iddaa tahmini! Kim kazanır?

Sporting CP, bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi’nden başladı ve takımın potansiyelini göstermesi ile birlikte, yabana atılacak takım olduklarının farkında değiller. Ancak, Arsenal, bu sezon fırtına gibi esiyor ve kupanın favorileri arasında gösteriliyor. İki takımın mücadelesi, kontrollü bir şekilde başlayacak ve en azından ilk yarının bitişi ile eşitliğin bozulmayacağı düşünülüyor. Her iki tarafın da zorlu bir mücadele vermesi bekleniyor. İki takım da galibiyeti hedefleyeceklerdir.

Exit mobile version