Sporting Juventus şifresiz canlı maç izle

Sporting Juventus şifresiz canlı maç izle

Sporting Juventus şifresiz canlı maç izle. UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan ve saat 22:00’da başlayan karşılaşma Exxen ve TV 8.5 kanallarından naklen yayınlanıyor.

Sporting Juventus şifresiz canlı maç izle

Ruben Amorim ve Sporting CP takımı, UEFA Avrupa Ligi’nde Midtjylland’u yenerek tur atladı. Son 16 Turu’nda ise İngiltere Premier Lig lideri Arsenal’i seri penaltılarda mağlup etti. Ancak Juventus karşısında iyi bir performans sergileyemediler ve deplasmanda 1-0 kaybettiler. Ev sahibi ekip, Portekiz’deki ikinci maçta kazanmak zorunda. Juventus’un kalecileri Wojciech Szczesny ve Mattia Perin, maç boyunca önemli kurtarışlar yaparak galibiyeti getirdi.

Federico Gatti’nin golüyle Juventus, son dakikalarda öne geçti ve avantajı elde etti. Sporting CP takımının Bragança, Paulinho, Cabral ve St. Juste sakatlıkları devam ediyor. Konuk ekipte ise Mattia De Sciglio ve Moise Kean sakatlıkları nedeniyle yer alamayacaklar.

Maç kadrosu

Sporting: Adan, Diomande, Coates, Inacio, Esgaio, Morita, Ugarte, Nuno Santos, Pote, Trincao, Edwards.

Juventus: Szczesny, Danilo, Alex Sandro, Bremer, Cuadrado, Miretti, Locatelli, Rabiot, Chiesa, Di Maria, Vlahovic.

İddaa Oranları

  • Maç Sonucu 1: 1.93
  • Maç Sonucu X: 2.79
  • Maç Sonucu 2: 3.05

Canlı maç tahmini

Juventus, Torino’daki maçı 1-0 kazanarak Portekiz’e küçük de olsa bir avantaj sağladı. Sporting, daha agresif oynayıp pozisyonlar buldu ancak Juventus’un kazanması, onları mağlup etmenin ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Sporting’in tecrübesizliği, özellikle Paulinho’nun yetişememesi durumunda yine kendini gösterebilir. Juventus, Avrupa Ligi’nde bulduğu şansları değerlendirme konusunda Serie A’dan daha başarılı bir performans sergiliyor. Gol bulmak zorunda olan Sporting’e karşı etkili olabileceklerini düşünüyorum. Juventus’un gol bulması, Sporting’in oyundan kopmasına da yol açabilir. Bu nedenle ‘1.5 gol üstü’ seçimini öneriyorum.
Exit mobile version