Sporting Lizbon ve Arsenal bu akşam UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşıyor! Maç kadrolar, sakat ve cezalılar

Sporting Lizbon ve Arsenal bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşıyor! Maç kadrolar, sakat ve cezalılar

Sporting Lizbon Arsenal UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Saat 20:45’de başlayan maç Exxen kanalından naklen yayınlanıyor. Bu akşam UEFA Avrupa Ligi’nde Portekiz’in Sporting Lizbon takımı İngiltere’nin Arsenal takımına karşı oynayacak. Her iki takımda bu maç öncesi bazı sakatlık ve cezalı oyuncuları açıkladı.

Oynayamayacak oyuncular

Sporting Lizbon’da Braganca, Ugarte ve Jesus sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamayacak. Arsenal’da ise Elneny, Tierney ve Trossard sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.

Durumu belirsiz oyuncular

Sporting Lizbon’da Essugo’nun durumu belirsiz. Arsenal’da ise Nketiah’ın durumu belirsiz.

Maç bilgileri

Bu akşamki maçın hakemi Alman hakem Tobias Stieler olacak. Maç Sporting Lizbon’un evinde oynanacak Estádio José Alvalade stadında oynanacak.

Roma Real Sociedad şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Roma Sociedad canlı maç linki

Her iki takımın taraftarları da bu önemli maçı heyecanla bekliyor. Maçın sonucunun ne olacağı merak konusu.

UEFA Avrupa Ligi Hakkında Bilgi

Bu blog yazısında UEFA Avrupa Ligi hakkında bilgi vereceğim. UEFA Avrupa Ligi, Avrupa’nın en büyük futbol turnuvalarından biridir. Bu turnuvada her yıl çok sayıda takım yer alır ve turnuva oldukça heyecanlı maçlara sahne olur.

UEFA Avrupa Ligi, Avrupa’nın en büyük ve en önemli futbol turnuvalarından biridir. Bu prestijli turnuvada her yıl 48 takım yer alır ve turnuva oldukça heyecan verici maçlara sahne olur.

Sporting Arsenal şifresiz canlı izle Taraftarium24 Selçuksports bedava Avrupa Ligi canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi’ne katılan takımlar, Avrupa’nın dört bir yanından gelirler. Turnuva grup aşamasında başlar ve ardından eleme usulü ile devam eder. Grup aşamasında her takım diğer takımlarla ikişer maç yapar. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar sonraki tura yükselirler. Sonraki turda da eleme usulü devam eder ve nihayetinde turnuvanın şampiyonu belli olur.

UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu için mücadele eden takımların çoğu, Avrupa’da üst sıralarda yer alan büyük kulüplerdir. Turnuva genelde oldukça çekişmeli geçer ve son dakikaya kadar heyecan sürer. UEFA Avrupa Ligi’nin kazananı her sene milyonlarca futbolseverin ilgisini çekmektedir.

Bu akşam Sevilla ile Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geliyor. Maçı şifresiz canlı izle.

Exit mobile version