Taraftarium24 Barcelona Cadiz maçı şifresiz canlı izle! Barcelona Cadiz maçı canlı şelçuksport izleme linki

Taraftarium24 Barcelona Cadiz maçı şifresiz canlı izle! Barcelona Cadiz maçı canlı şelçuksport izleme linki. La Liga’da kıyasıya rekabet devam ediyor. Bugün Barcelona, Camp Nou’da Cadiz’i konuk ediyor.

Taraftarium24 Barcelona Cadiz maçı şifresiz canlı izle

İspanya La Liga’nın 22. haftasında Barcelona ile Cadiz karşı karşıya geliyor. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleyi, tecrübeli hakem Pablo González Fuertes ve yardımcıları yönetiyor. Zorlu Barcelona – Cadiz karşılaşması S Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

BARCELONA – CADİZ MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Taraftarium24 Barcelona Cadiz maçı şifresiz canlı izle! Barcelona Cadiz maçı canlı şelçuksport izleme linki

Öne çıkan detaylar

Cadiz ile La Liga’da oynadığı son beş maçın sadece birini kazanan Barcelona (2B 2M), daha önceki altı karşılaşmayı kayıpsız geçmişti.

Barcelona’ya konuk olduğu 14 La Liga maçının sadece birini kazanan Cadiz (2B 11M), tek galibiyetini son ziyaretinde 1-0’lık skorla aldı (Nisan 2022).

La Liga’daki son altı maçını kazanan Barcelona, Xavi Hernandez yönetimindeki en uzun galibiyet serisini tekrarlamayı hedefliyor (7G; Şubat-Nisan 2022 & Ağustos-Ekim 2022).

Bu sezon La Liga’da en az önde top kapan takım Cadiz (102; rakip kaleden itibaren ilk 40 metrede kazanılan toplar). Bu şekilde Barcelona’dan (210) daha fazla top kazanan tek ekip ise Athletic (223).

Barcelona santrforu Robert Lewandowski, La Liga’da üç gol katkısında bulunduğu tek maçı bu sezonun ilk yarısında Cadiz karşısında oynadı (1 gol & 2 asist).

Barcelona Cadiz maçı iddaa oranları

Barcelona: 1.07

Cadiz: 11.15

Beraberlik: 5.59

Exit mobile version