Taylan Antalyalı için transfer iddiası; Süper Lig ekibiyle anlaştı

Galatasaray'ın planları arasında yer almayan Taylan Antalyalı, Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Son dakika pürüzü olmaması halinde Taylan Antalyalı'nın yeni sezondan itibaren Samsunspor forması giyeceği belirtiliyor.

Taylan Antalyalı için transfer iddiası; Süper Lig ekibiyle anlaştı

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon Ankaragücü’ne kiraladığı Taylan Antalyalı’nın Sarı-Kırmızılılara veda etmeye hazırlandığı ifade edildi. Zalgiris maçı için Galatasaray’ın UEFA’ya bildirdiği kadroda yer almayan Taylan Antalyalı’nın yeni takımı için flaş bir iddia ortaya atıldı.

TAYLAN ANTALYALI, SAMSUNSPOR’A MI GİDİYOR?

Taylan Antalyalı, Trendyol Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor ile el sıkıştı. Galatasaray’ın da transfere yeşil ışık yaktığı haber detayında yer aldı.

Tarafların imza aşamasına geldiği kaydedilirken, son dakika pürüzü yaşanmaması durumunda Taylan Antalyalı’nın yeni sezondan itibaren Samsunspor’un başarısı için ter dökeceği belirtildi.

GALATASARAY İLE 102 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray’ın 4 yıl önce Erzurumspor’dan Transfer ettiği Taylan Antalyalı, Sarı-Kırmızılı forma altında toplam 102 maça çıktı ve 2 gol, 8 asistlik istatistik yakaladı.

Exit mobile version