Tirebolu 42 Çay, Beşiktaş’la anlaşma imzaladi

Tirebolu 42 Çay, Beşiktaş JK logolu çay paketlerinin satışı için lisansiye sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Tirebolu 42 Çay, Beşiktaş'la anlaşma imzaladi

Tirebolu 42 Çay, Beşiktaş JK logolu çay paketlerinin satışı için lisansiye sponsorluğu anlaşması imzaladı. Köklü tarihiyle Beşiktaş Kulübü’nün çatısı altında bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunun altını çizen Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şahin: “1992 yılında kurulan Tirebolu 42 Çay ailesi olarak; “HERKESE BİZDEN ÇAY” sloganımızla dünyaya nam salmış siyah Türk çayımızı, ülkemizin her bir köşesine dağıtıyor, yurtiçi ve yurtdışındaki hedeflerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tirebolu 42 Çay markamızın kuruluşunun 30. yılında, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Tirebolu 42 Çay’ı buluşturmanın gururunu yaşıyoruz, bu iş birliğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İş birliğimizin her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Tirebolu42 Çay’ın “Beşiktaşlılara Bizden Çay!” sloganıyla üretmiş olduğu BJK Lisanslı Taraftar Çayı, raflarda ve online mecralarda yerini almaya başladı. Beşiktaşlılar, aldıkları her bir BJK Taraftar Çayı ile kulüplerine de destek olmuş olacaklar. Vodafone Park’ta gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza törenine BJK Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Sümer ve Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şahin’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

DAHA ÖNCEDE FENERBAHÇE'YE SPONSOR OLDU

Türk Sporuna sağladığı katkı taraftar çaylarıyla da sınırlı kalmayan Tirebolu42 Çay ailesi, Mart 2022’de Fenerbahçe Spor Kulübü Akademi’nin forma kol sponsoru olmuştu.Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve Fenerahçe Futbol Akademi’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özaktaç’ın ve Tirebolu 42 Çay Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şahin açıklamalarda bulunarak imza törenini gerçekleştirmişlerdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan: “Bugün, geleceğimizin Fenerbahçe’si olarak gördüğümüz Futbol Akademimiz için çok özel bir gün. Tirebolu 42 Çay ile Fenerbahçe Futbol Akademi takımlarımızın forma kol sponsorluğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Tirebolu 42 Çay ile Kulübümüzün, kalbinde Fenerbahçe sevgisi olan genç sporcular yetiştirmek için büyük bir emek verdiği, Fenerbahçe’nin yarınları olan akademimizin iş birliği; tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.” Şeklinde sözlerine başlamış ve imza töreni esnasında Fenerbahçe Lisanslı Taraftar Çaylarının müjdesini vermişti. Tirebolu42 Çay tarafından üretilen Lisanslı Taraftar Çaylarından bahseden Kızılhan : “Fenerbahçemizin arması ve Tirebolu 42 çayının lezzeti bir araya geliyor. Artık her evin vazgeçilmezi olan çayı sarı-lacivert renklerle buluşmuş Tirebolu42 ile içme fırsatımız olacak.” Cümleleriyle Fenerbahçe Taraftar Çaylarından bahsetmişti. Türkiye’nin her köşesinde keyifle, muhabbetle, dostlukla içilen çaylar şimdi bir anlama daha sahip oldu. Satılan her bir taraftar çayı taraftarın kulübüne sağladığı bir faydaya dönüşüyor.

“Fenerbahçelilere Bizden Çay” diyen sarı lacivertli ambalajlar raflarda ve online mecralarda taraftarlarla

Exit mobile version