Tofaş Anadolu Efes şifresiz maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı maç

Tofaş Anadolu Efes şifresiz maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı maç

Tofaş Anadolu Efes şifresiz maç izle Taraftarium24 Selçuksports canlı maç seyret. 22 Nisan Cumartesi günü saat 15:30’da başlayan karşılaşma beIN Sports 5 kanalından naklen yayınlanıyor.

Tofaş Anadolu Efes şifresiz maç izle

Bursa takımı, koç Ene’nin göreve gelmesi ve Manek, Artı Doyle hamleleri sayesinde beklenen performansı gösterdi ve play-off potasına yerleşti. Son 4 maçından 3’ünü kazandılar ve toplamda 10 galibiyet elde ettiler. Ayrıca son 4 maçlarında yüksek tempoda, bol skorlu mücadeleler izlettiler ve sırasıyla 183, 185 ve 183 sayı ürettiler. En sonunda Merkezefendi’yi deplasmanda 88-95 ile uzatma sonunda yendi.

Efes ise Euroleague’i kapattı ve hedefi ligi 2. sırada bitirmek. Şu anda 18 galibiyetle 3. sırada yer alıyorlar ve 2. sıradaki Fenerbahçe’ye göre sadece 2 galibiyet geriler. BSL sahnesindeki son 2 maçında da yüksek tempoda, bol skorlu mücadeleler izlettiler ve sırasıyla 181 ve 192 sayı ürettiler.

Her ne kadar iki takım arasında net bir kalite ve seviye farkı olsa da, Efes Euroleague’i bitirdiği için şu anda ligde kimsenin karşı karşıya gelmek istemediği bir takımdır. En sonunda Beşiktaş karşısında dominant bir skorla 104-88 kazanarak bu durumun değişmeyeceğini göstermişlerdir. Bu maçta da durumun farklı olmayacağı düşünülüyor. Efes’in Larkin, Micic ve Clyburn liderliğinde özel bir kadrosu var ve Tofaş’ın onları savunmada yavaşlatması beklenmiyor. Doyle, Manek ve Gray liderliğinde atarak karşılık verecekleri tahmin ediliyor.

Exit mobile version