Tottenham Arsenal maçı canlı izle! taraftarium Premier Lig Tottenham Arsenal maçı selçuksport canlı şifresiz izleme linki

Tottenham Arsenal maçı canlı izle! taraftarium Premier Lig Tottenham Arsenal maçı selçuksport canlı şifresiz izleme linki. Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden, tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Tottenham, Hotspur Stadyumu’nda Arsenal’i konuk ediyor.

Tottenham Arsenal maçı canlı izle

İngiltere Premier Lig’in 20. haftasında Tottenham ile lider Arsenal karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı, Craig Pawson ve yardımcıları Marc Perry, Scott Ledger yönetiyor. Tottenham – Arsenal maçı beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanıyor.

TOTTENHAM – ARSENAL MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Tottenham Arsenal maçı canlı izle! taraftarium Premier Lig Tottenham Arsenal maçı selçuksport canlı şifresiz izleme linki

Tottenham ile Arsenal bugün 171. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 170 karşılaşmanın 58’ini Tottenham kazanırken 73’ünü Arsenal kazandı. İki takım arasındaki 49 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Premier Lig şampiyonluğunu hedefleyen Arsenal, ligde çıktığı 17 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve yalnızca 1 yenilgi aldı. Kırmızı-beyazlılar 44 puan toplayarak liderlik koltuğunda oturuyor.

Tottenham ise ligde çıktığı 18 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Lacivert-beyazlılar topladığı 33 puanla 5. sırada yer alıyor.

Öne çıkan detaylar

Arsenal’i ağırladığı son sekiz Premier Lig maçını kaybetmeyen Tottenham, son üç karşılaşmayı kazandı ve bu rekabet tarihinde ilk kez iç sahada üst üste dört galibiyet almayı hedefliyor.

Sezonun ilk yarısında Tottenham’ı ağırladığı maçı 3-1 kazanan Arsenal, 2013/14’ten bu yana ilk kez rakibi karşısında lig dublesi yapmayı hedefliyor.

Bu sezon Premier Lig maçlarının ikinci yarılarında en fazla gol atan takım Tottenham. Yediği gollerin Arsenal’den daha büyük kısmına karşılaşmaların ikinci devresinde izin veren tek takım ise Newcastle.

Londra derbileri tarihinde en fazla gol atan oyuncu olan Tottenham santrofru Harry Kane (14), Arsenal’i ağırladığı sekiz Premier Lig maçının yedisinde fileleri havalandırdı.

2021/22 sezonundan bu yana Londra derbilerinde en fazla gol katkısında bulunan oyuncu olan Arsenal orta sahası Bukayo Saka, Tottenham’ı sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup ettikleri maçta en fazla şut pası veren isimdi.

Exit mobile version